NetBet Rotiri Gratuite: 200 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Gates of Olympus

Notă: 5 Voturi: 1

Unul dintre cele mai vechi cazinouri online licențiate din România, NetBet, își întâmpină noii jucători cu o ofertă specială de rotiri gratuite fara depunere.

200 Rotiri Gratuite + 40 Lei Specială Gratis

Notă: 4.2 Voturi: 145

Profită și bucură-te de noua ofertă NetBet rotiri gratuite: 200 de rotiri gratuite la Gates of Olympus.

NetBet rotiri gratuite 200 rotiri gratuite la Gates of Olympus
Cod Bonus🌟 SPECIALA200
Tip bonus🎰 Rotiri Gratuite
Slot eligibil😍 Gates of Olympus
Condiții de acordare🔥La verificarea contului
Rulaj💎 40x
Valoarea bonusului per rotire😎 0.80 LEI
Valabilitate bonus☘️ 7 zile
Tabel informații NetBet Rotiri Gratuite

Pentru a profita de aceste rotiri gratuite NetBet, consultă termenii și condițiile disponibile mai jos, pe site-ul nostru!

NetBet rotiri gratuite: 200 rotiri gratuite la Gates of Olympus

NetBet Casino Rotiri Gratuite: 200 rotiri gratuite la Gates of Olympus

NetBet oferă 200 de rotiri gratuite la unul dintre cele mai populare jocuri de la furnizorul Pragmatic Play, Gates of Olympus. Această promoție este valabilă până pe 31 decembrie 2024, pentru conturile noi deschise și verificate. Este de menționat faptul că această ofertă este limitată la o singură utilizare per adresă domiciliu/calculator/adresă IP.

Accesează link-ul special, înregistrează-te, verifică-ți contul și revendică chiar acum NetBet rotiri gratuite fără depunere!

Cum se pot activa rotirile gratuite NetBet?

NetBet are disponibilă această ofertă cu rotiri gratuite doar pentru jucătorii noi, înregistrați în cazinoul online. Această promoție include 200 de rotiri gratuite la slotul Gates of Olympus de la Pragmatic Play. Pentru a accesa această ofertă, trebuie să urmezi pașii următori:

 1. Accesează link-ul special pentru a activa rundele gratuite NetBet;
 2. Completează formularul cu datele personale și creează un cont nou de jucător;
 3. Folosește codul „SPECIALA200 în secțiunea Cod bonus;
 4. Încarcă documentele pentru a finaliza procesul de verificare a identității;
 5. 200 de rotiri gratuite NetBet vor fi creditate în cont după finalizarea cu succes a procesului de verificare a identității;
 6. Verifică termenii și condițiile pentru a profita la maxim de această ofertă.

Termeni și condiții NetBet Rotiri Gratuite

Este important ca orice jucător care dorește să beneficieze de bonusul NetBet rotiri gratuite să consulte întregul regulament al promoției pentru a se bucura pe deplin de această ofertă.

În această privință, am analizat termenii și condițiile pentru această campanie și am selectat aspectele esențiale:

 • Cele 200 de rotiri gratuite vor fi creditat automat în contul jucătorului după terminarea procesului de verificare a identității;
 • Bonusul NetBet rotiri gratuite poate fi jucat doar la slotul selectat pentru această campanie, la valoarea minimă a mizei;
 • Singurul joc eligibil pentru NetBet rotiri gratuite este Gates of Olympus de la Pragmatic Play;
 • Suma maximă ce poate fi retrasă în urma rulajului rundelor gratuite este 50 LEI;
 • Bonusul este supus unei condiții de rulaj de 40x;
 • Bonusul are valabilitate 7 zile de la data emiterii;

Condiții de rulaj NetBet Rotiri Gratuite fără depunere

Câștigurile rezultate în urma acestor rotiri gratuite fara depunere vor fi transferate în balanța bonus. Pentru a putea retrage eventualele câștiguri din aceste rotiri gratuite NetBet, trebuie să fie îndeplinită condiția de rulaj.

La NetBet, oferta cu 200 de rotiri gratuite fara depunere impune condiții de rulaj 40x înainte ca suma din balanța bonus să fie convertită în fonduri cash. Acest lucru înseamnă că suma câștigată trebuie pariată mai apoi de 40 de ori la sloturile eligibile. De exemplu, dacă ai câștigat 50 LEI din bonusul NetBet rotiri gratuite, va trebui să efectuezi un rulaj de 2000 LEI pentru a retrage banii.

Câștigul maxim ce poate fi obținut în urma rulajului este de 50 de lei. Câștigurile ce depășesc această sumă vor fi retrase din balanța jucătorului.

200 Rotiri Gratuite la slotul Gates of Olympus

Odată ce ai îndeplinit condițiile de eligibilitate la înscriere și ai primit cele 200 de rotiri gratuite NetBet, nu rămâne decât să accesezi slotul Gates Of Olympus, unul dintre cele mai populare jocuri dezvoltate de Pragmatic Play.

Daca nu ai practicat până acum acest joc, iată principalele sale caracteristici:

Jocul de păcănele Gates of Olympus are o limită de câștig de 5000x și un RTP de 96.5%. Este un joc inspirat din mitologia greacă, cu acțiunea desfășurată în Olimp. Personajul principal este Zeus, iar simboluri specifice sunt: inele, coroane, clepsidre, dar și diamante sub diferite forme.

Matricea folosită este una de 6×5 cu 20 de linii, iar plățile se fac la minim 8 simboluri comune. Ocazional, Zeus îți poate oferi multiplicatori de până la 500x. Speciala se va declanșa la minim 4 simboluri scatter ce-l înfățișează pe Zeus.

Întrebări frecvente Rotiri Gratuite NetBet

200 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Gates of Olympus
Vezi și alte bonusuri disponibile la Netbet
© Copyright 2024 Cazinouri Bune