Cazinouri Online cu Depuneri și Retrageri prin agenții

Notă: 5 Voturi: 1

În ultima decadă, cazinourile online au câștigat tot mai mult teren în fața cazinourilor clasice, iar acest lucru se datorează evoluției tehnologiei și răspândirii internetului la scară largă.

Totodată, cazinourile online vin cu avantajul de a putea fi accesate de oriunde, chiar și din confortul propriului cămin, fără a mai fi necesară deplasarea fizică într-un cazinou sau sală de păcănele. Un alt avantaj notabil stă în faptul că jucătorii pot accesa un număr tot mai mare de jocuri de noroc, de la clasicele jocuri de masă – poker, ruletă, blackjack și până la impresionantele sloturi video.

Cazinourile online au mai câștigat în popularitate și prin faptul că pun la dispoziția jucătorilor și pasionaților de gambling și o varietate de metode de plată pentru depuneri sau retrageri rapide și sigure, cum ar fi plata cu cardul, prin transfer bancar sau cu ajutorul portofelelor digitale.

Cazinouri online cu depuneri și retrageri prin agenții

Însă sunt și cazuri când unii jucători nu doresc să folosească metodele de plată digitale și aleg tranzacțiile fizice. Aceștia vor sa se bucure de experiența și distracția jucatului într-un cazinou online, dar nu vor sau nu au posibilitatea de a plăti online.

Pentru aceștia există cazinouri online cu depuneri și retrageri prin agenții. Acestea au fost dezvoltate ca o extensie a caselor de pariuri și cazinourilor clasice.

Cum se face o depunere sau o retragere la un cazinou online prin intermediul unei agenții stradale?

Așa cum am menționat mai sus, sunt cazinouri exclusiv online și sunt cazinouri online ce pot fi considerate o extensie a cazinourilor și agențiilor din strada. Cele din urmă îți permit să faci depuneri sau retrageri cash prin intermediul agențiilor offline.

Cum se face o depunere prin agenție?

Mergi cu actul de identitate în orice agenție stradală, care are și cazinou online. Soliciți o depunere în contul tău de jucător al cazinoului online (trebuie să știi numele de utilizator), plătești direct în agenție cash sau prin altă metodă disponibilă și contul tău va fi alimentat rapid și sigur.

Chiar dacă faci o depunere într-o agenție stradală, conform OUG 114/2018, se va percepe un comision de administrare (CDA) în valoare de 2% din fiecare depunere, bani ce ajung la bugetul de stat.

Cum se face o retragere prin agenție?

Pentru retragere, accesezi contul de jucător de pe site-ul cazinoului online, selectezi suma pe care dorești să o retragi și alegi opțiunea de plată ca fiind retragere în agenție, apoi selectezi agenția de unde vrei sa ridici banii. În funcție de agenție, vei fi notificat când poți să mergi pentru a-ți ridica banii.

Avantaje cazinouri online cu depuneri și retrageri prin agenții

Cu toate că vorbim de cazinouri online, unde jucătorii au o varietate impresionantă de jocuri și numeroase metode de plată, sunt jucători care în continuare aleg ca tranzacțiile să fie procesate într-o agenție stradală. Această metodă de plată vine cu o serie de avantaje:

  • Operațiunile de depunere sau retragere pot fi realizate cash, fără a avea nevoie de cont bancar sau card;
  • Promoții dedicate pentru depuneri sau retrageri prin agenție;
  • Limitele de depunere sau retragere pot fi peste media celorlalte metode disponibile;

Dezavantaje cazinouri online cu depuneri și retrageri prin agenții

Această metodă de plată are și câteva dezavantaje notabile:

  • Unele cazinouri online au un număr restrâns de agenții disponibile pentru depuneri și retrageri, majoritatea fiind în principalele orașe;
  • Necesită deplasarea fizică la agenție pentru a putea finaliza tranzacția de depunere sau retragere;
  • Unele agenții pot plăti retragerile de pe o zi pe alta;
  • Nu toate cazinourile online permit această formă de plată, iar cei ce doresc să facă plăți în agenții sunt nevoiți să joace doar la acele cazinouri online, care au și agenții stradale;

Taxe la cazinouri online cu depuneri și retrageri prin agenții

Dacă alegi să depui banii prin intermediul agențiilor stradale, nu ai de plătit alte taxe față de cele stabilite prin lege. Aici facem referire la cei 2% opriți la sursă pentru orice depunere, recunoscută și sub denumirea de taxă de viciu, conform ordonanței de urgență OUG114/2018, bani ce vor ajunge la bugetul de stat.

De exemplu, dacă dorești să depui 100 de lei în agenție, în contul de jucător vor fi debitați 98 de lei.

Cele mai bune cazinouri online cu depuneri și retrageri prin agenții

În România există operatori licențiați de cazinouri online cu depuneri și retrageri prin agenții, punând la dispoziția jucătorilor această metodă de plată.

Mai jos aveți unele dintre cele mai bune cazinouri online care acceptă depuneri sau retrageri din agențiile offline.

Superbet

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 4.6 Voturi: 221

Limită minimă de depunere Superbet🌟 1 LEU
Limită maximă de depunere Superbet💎 45.000 LEI
Durată depunere Superbet🏆 Instant
Limită minimă de retragere Superbet☘️ 1 LEU
Limită maximă de retragere Superbet😍 45.000 LEI
Durata retragerii Superbet🎊 1 zi
Tabel informații plăți depuneri sau retrageri în agențiile Superbet

Superbet, unul dintre cele mai vechi cazinouri online licențiate și de încredere din România pune la dispoziția amatorilor de jocuri de noroc posibilitatea de a realiza depuneri sau retrageri prin intermediul propriilor agenții stradale.

Suma minimă ce poate fi depusă sau retrasă prin agenția Superbet e de 1 leu, iar cea maximă de 45.000 de lei. Dacă doriți o retragere instant, care să fie soluționată în aceeași zi, suma maximă ce poate fi ridicată din agenție e de 4.000 de lei.

Winbet

Bonus 9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Notă: 4.3 Voturi: 126

Limită minimă de depunere Winbet🍀 5 LEI
Limită maximă de depunere Winbet😎 45.000 LEI
Durată depunere Winbet🤩 Instant
Limită minimă de retragere Winbet🏅 20 LEI
Limită maximă de retragere WinbetNespecificat
Durata retragerii Winbet🤑 Instant
Tabel informații plăți depuneri sau retrageri în agențiile Winbet

Winbet pune la dispoziția jucătorilor posibilitatea de a realiza depuneri sau retrageri prin intermediul agențiilor proprii Winbet. Aceste serviciu poartă numele de CashPay Winbet.ro. Contul de jucător poate fi alimentat cu numerar în toate locațiile Winbet.

Pentru depunere, ai nevoie de actul de identitate și să știi contul de jucători din platforma winbet.ro. Îți exprimi intenția la casierie că dorești să-ți alimentezi contul de jucător WINBET, iar în urma depunerii, casierul îți va da o chitanță pe care o semnezi.

Maxbet

100% Bonus până la 2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Notă: 4 Voturi: 110

Limită minimă de depunere MaxbetNespecificat
Limită maximă de depunere MaxbetNespecificat
Durată depunere MaxbetNespecificat
Limită minimă de retragere Maxbet⭐️ 50 LEI
Limită maximă de retragere Maxbet🏅 5.000 LEI
Durata retragerii Maxbet😎 Instant
Tabel informații plăți depuneri sau retrageri în agențiile Maxbet

Maxbet este unul dintre cele mai bune cazinouri online cu depuneri și retrageri în agenții. Cum funcționează? După ce îți deschizi un cont la www.maxbet.ro, mergi la oricare dintre sălile Maxbet cu buletinul. Depune, în numerar, suma dorită, iar aceasta va apărea imediat în contul tău Online. Programul de funcționare al sălilor: 08:00 – 22:00.

Pentru retragere, mergi pe platforma online maxbet.ro, iar la secțiunea de retragere alegi metoda ”Retragere în săli”. Aștepți aprobarea tranzacției, iar apoi mergi în orice locație MaxBet pentru a ridica banii. Ai nevoie de actul de identitate.

Player

Bonus până la 2.000 RON + 777 Rotiri Gratuite

Notă: 4.1 Voturi: 99

Limită minimă de depunere Player👑 20 LEI
Limită maximă de depunere Player💎 11.000 LEI
Durată depunere Player🍀 Instant
Limită minimă de retragere Player💰 100 LEI
Limită maximă de retragere Player🥰 11.000 LEI
Durata retragerii Player🔥 Instant
Tabel informații plăți depuneri sau retrageri în agențiile Player

Unul dintre cele mai bune cazinouri online ce permit depuneri si retrageri în agenții este Player. Pentru jucătorii discreți, Player permite tranzacții de depunere și retragere în agențiile proprii.

După deschiderea contului de pe player.ro, mergeți la zona de ”depuneri”. Alegeți/ completați valoarea depunerii, apăsați “continuare” și alegeți locația unde doriți să depuneți suma respectiva. La fel și pentru retragerea câștigurilor. Mergi la secțiunea retrageri, alegi locația cea mai apropiată și mergi să ridic eventualele câștiguri.

Casa Pariurilor

Pana la 2100 RON plus 500 rotiri gratuite Bonus de Bun Venit

Notă: 4.2 Voturi: 51

Limită minimă de depunere Casa Pariurilor☘️ 10 LEI
Limită maximă de depunere Casa Pariurilor🥰 45.000 LEI
Durată depunere Casa Pariurilor🎉 Instant
Limită minimă de retragere Casa Pariurilor🎈 10 LEI
Limită maximă de retragere Casa Pariurilor🎁 45.000 LEI
Durata retragerii Casa Pariurilor🌟 1-3 zile
Tabel informații plăți depuneri sau retrageri în agențiile Casa Pariurilor

Și Casa Pariurilor este unul dintre acele cazinouri online cu depuneri și retrageri prin agenții. Odată ce ți-ai făcut contul pe casapariurilor.ro și l-ai validat, poți alege să depui sau să retragi prin intermediul agențiilor stradale. Limitele de depunere și retragere sunt de 10 lei, cea mai mică limită față de metodele alternative de plată.

eFortuna

Bonus până la 2.000 RON plus 500 rotiri gratuite

Notă: 4.1 Voturi: 40

Limită minimă de depunere eFortuna💎 10 LEI
Limită maximă de depunere eFortuna💰 45.000 LEI
Durată depunere eFortuna👑 Instant
Limită minimă de retragere eFortuna🍀 10 LEI
Limită maximă de retragere eFortuna😍 45.000 LEI
Durata retragerii eFortuna🏆 Instant
Tabel informații plăți depuneri sau retrageri în agențiile eFortuna

eFortuna, unul dintre cele mai bune cazinouri online din România care acceptă tranzacții prin agențiile proprii, are serviciul Cashpoint.

Pasionații pariuri sportive și amaratorii de păcănele pot folosi Cashpoint pentru a depune sau retrage în agențiile eFortuna. Limitele minime de depunere și retragere sunt de 10 lei, iar suma maximă ce poate fi retrasă prin agențiile Fortuna e de 45.000 de lei.

Alege agenția în care dorești să-ți retragi banii. După aprobarea retragerii îți poți încasa banii în agenția pe care ai selectat-o. Pentru ridicarea banilor este necesar să prezinți operatorului Fortuna codul de retragere primit prin SMS și actul de identitate în original.

GetsBet

Bonus 2.000 LEI + 450 Runde Gratuite

Notă: 3.7 Voturi: 75

Limită minimă de depunere GetsBet🤩 10 LEI
Limită maximă de depunere GetsBet☘️ 10.000 LEI
Durată depunere GetsBet🥇 Instant
Limită minimă de retragere GetsBet🔥 10 LEI
Limită maximă de retragere GetsBet⭐️ 9.000 LEI
Durata retragerii GetsBet🎊 Instant
Tabel informații plăți depuneri sau retrageri în agențiile GetsBet

GetsBet, cazinou online licențiat de ONJN din 2017, este unul dintre cele mai bune cazinouri online cu depuneri și retrageri prin agenții. Pentru a depune, te poți prezenta în orice agenție GetsBet, având asupra ta actul de identitate. Tranzacția este efectuată imediat.

La retragere, mergi în contul tău din cazinoul online GetsBet, soliciți retragerea și setezi suma, apoi alegi județul, orașul și agenția de unde dorești ridicarea banilor. Odată primit emailul de confirmare, poți să mergi să ridici suma dorită. Durata unei retrageri în agenție GetsBet poate dura până la 1-2 zile.

Admiral

Bonus 5.000 RON + 500 Rotiri Gratuite

Notă: 3.1 Voturi: 54

Limită minimă de depunere Admiral🍀 30 LEI
Limită maximă de depunere Admiral🥳 4.500 LEI
Durată depunere Admiral💎 Instant
Limită minimă de retragere Admiral⭐️ 50 LEI
Limită maximă de retragere AdmiralNespecificat
Durata retragerii AdmiralNespecificat
Tabel informații plăți depuneri sau retrageri în agențiile Admiral

Admiral  este unul dintre cazinou online licențiat de ONJN și care pune la dispoziția jucătorilor posibilitatea de a face depuneri și retrageri în agențiile Admiral și Tip&Cash. Suma minimă la depunere în agenție poate fi de 30 de lei, iar la retragere este de 50 de lei.

Mozzart Bet

100% Bonus până la 2024 Lei și 200 Rotiri Gratuite

Notă: 3.5 Voturi: 48

Limită minimă de depunere Mozzart BetNespecificat
Limită maximă de depunere Mozzart BetNespecificat
Durată depunere Mozzart Bet🏅 Instant
Limită minimă de retragere Mozzart Bet☘️ 1 LEU
Limită maximă de retragere Mozzart BetNespecificat
Durata retragerii Mozzart BetNespecificat
Tabel informații plăți depuneri sau retrageri în agențiile Mozzart

Dacă ești un pasionat de gambling și jocuri de noroc, dar nu ai metode de plată online și digitale, poți să-ți alimentezi contul online Mozzart Bet prin intermediul agențiilor stradale. Mozzart Bet are o rețea vastă de cazinouri și săli de jocuri offline, unde poți solicita depuneri sau retrageri în platforma online mozzartbet.ro.

Stanleybet

Bonus 3.000 RON + 400 Rotiri Gratuite

Notă: 3.7 Voturi: 41

Limită minimă de depunere Stanleybet😍 10 LEI
Limită maximă de depunere Stanleybet🔥 45.000 LEI
Durată depunere Stanleybet💯 Instant
Limită minimă de retragere Stanleybet🌟 50 LEI
Limită maximă de retragere Stanleybet🎁 100.000 LEI
Durata retragerii Stanleybet👑 Aproximativ 48 de ore
Tabel informații plăți depuneri sau retrageri în agențiile Stanleybet

Stanleybet, una dintre cele mai vechi case de pariuri din România, are dezvoltată și o platformă online de gambling unde vă puteți încerca norocul. Acceptă numeroase metode de plată, dar oferă și posibilitatea de a depune sau retrage cash prin intermediul agențiilor stradale Stanleybet. Nu uita să ai asupra ta actul de identitate pentru a putea face operațiunile de depunere sau retragere în agențiile Stanleybet.

Cele mai populare jocuri din cazinouri online cu depuneri și retrageri prin agenții

Cele mai populare jocuri din cazinouri online cu depuneri și retrageri prin agenții

Industria cazinourilor online a cunoscut o crește accelerată în ultimii ani, atrăgând un număr tot mai mare de pasionați și dornici să-și încerce norocul la sloturi video, ruletă, poker, pariuri sportive, loto etc.

Sunt cazinouri stradale care și-au dezvoltat platforma online, dar sunt și site-uri native de cazinouri online, fără a avea prezență fizică în offline. Cu toate au în comun jocurile de noroc.

Păcănelele

Păcănelele rămân cele mai populare jocuri de noroc din cazinourile online, asigurând o mare parte din venitul acestora. Acestea atrag jucătorii cu jackpoturi impresionante și bonusuri captivante, dar și prin tematici diferite, dinamicitate, grafică etc.

Printre cele mai populare păcănele din cadrul cazinourilor online, care acceptă plăți în agenții, regăsim San Quentin (NoLimit City); Shining Crown (EGT) sau Gates of Olympus 1000, Sweet Bonanza Christmas, Big Bass Splash, The Dog House Megaways (Pragmatic Play).

Bingo

Jocul de Bingo este unul dintre cele mai simple jocuri de noroc. Nu trebuie să ai experiență pentru a juca la Bingo. Este un joc de noroc, bazat pe extragerea unor numere ce pot exista (sau nu) pe cartonul tău de joc. Fiecare carton are numerele aranjate pe linii, iar premiile se dau doar în cazul în care sunt completate cu numerele extrase. Acest procedeu este similar cu cel din cazinourile online, unde cele mai populare jocuri de Bingo sunt: Bingo Blast, Diamond Dazzle, Mega March și Drop Pots.

Blackjack

Jocul de Blackjack, recunoscut și ca jocul 21, este unul dintre cele mai populare jocuri de cazinou. A fost subiectul principal în multe filme de la Hollywood, ceea ce l-a propulsat în topul preferințelor jocurilor din cazinourile clasice și online.

În jocul de blackjack, scopul principal este să ai suma cărților mai mare ca a dealerului, dar să nu depășească 21. Pare simplu, dar necesită multă atenție și au fost dezvoltate diferite strategii ce au menirea să crească șansele de reușită ale jucătorilor. Printre cele mai cunoscute jocuri de Blackjack se află: Blackjack VIP X, ONE Blackjack și Speed Blackjack 1 – Ruby.

Întrebări frecvente cazinouri online cu depuneri și retrageri prin agenții

© Copyright 2024 Cazinouri Bune