Cazinouri Neteller 2024: Soluția eficientă pentru plăți în cazinourile online

Notă: 5 Voturi: 2

Într-o piață competitivă cum e cea de gambling, cazinourile online sunt nevoite să inoveze și să investească constant în noi tehnologii pentru a oferi experiențe inedite jucătorilor.

Pe lângă clasicele sloturi video și jocuri de masă, pasionații de pariuri sportive și jocuri de noroc își aleg cazinourile și în funcție de metodele de plată acceptate, de siguranța și securitatea datelor, dar și de rapiditatea cu care sunt efectuate operațiunile de depunere și retragere.

Neteller este una dintre opțiunile de plată preferate de jucători, metodă adoptată de tot mai multe cazinouri online din România, pe care le putem numi și cazinouri Neteller.

Ce este Neteller 2024?

Neteller este un portofel electronic în care poți înrola cardurile tale de debit / credit și pe care-l poți folosi la plăți online. În contul Neteller se poate înrola un card fizic emis de o bancă sau entitate economică acreditată, dar și card virtual cum e cel de la Revolut.

Acest portofel electronic poate fi folosit și pentru depuneri sau retrageri în cazinouri Neteller 2024. Metoda de plată a apărut în 1999, considerată ca fiind primul eWallet la nivel global și era promovat în special în rândul pasionaților de gaming și gambling.

Astăzi, Neteller este folosit pentru mult mai multe tranzacții online spre comercianți din diferite categorii, dar jocurile de noroc online primează.

Cazinouri Neteller 2024 Soluția eficientă pentru plăți în cazinourile online

Cum se face o depunere sau retragere pe Neteller?

Pentru a face operațiuni de depunere sau retragere în cazinouri Neteller, în primul rând trebuie să ai cont pe Neteller.com. Pentru a face un cont, trebuie să oferi informații personale precum nume, prenume, adresă de email și să-ți setezi o parolă. Contul trebuie verificat înainte de a începe să-l folosești.

Pentru a putea efectua plăți online prin intermediul Neteller, ai nevoie de un card de debit / credit pe care să-l înrolezi în portofelul electronic sau poți să-ți alimentezi contul prin alte zeci de metode de plată diferite.

Inclusiv Neteller vă pune la dispoziție un card bancar fizic – NET+ Mastercard, dar și un card virtual – NET+ Virtual Prepaid Mastercard.

Taxe și comisioane Neteller 2024

Această opțiune de plată vine la pachet și cu unele taxe și comisioane percepute pentru operațiunile financiare. Pentru depunerea banilor în contul Neteller, se percepe un comision de 2.5%. La retragerea banilor din contul Neteller se percepe un comision procentual, de exemplu 3.49%, sau în cotă fixă, de exemplu 10 dolari. De asemenea, dacă doriți să schimbați bani dintr-o monedă în alta prin Neteller, se percepe un comision de 4%.

Cum se face o depunere sau o retragere în cazinouri Neteller 2024?

Odată ce ai cont Neteller și ai reușit să-ți alimentezi contul, poți deja să faci operațiuni financiare online. Poți plăti la diferiți comercianți și inclusiv la cazinouri Neteller 2024. Depunerile și retragerile din cazinouri Neteller 2024 le poți face doar prin intermediul contului Neteller făcut pe numele tău.

Cum se face o depunere la un cazinou Neteller 2024?

Pentru a depune la cazinouri Neteller 2024, trebuie să te loghezi în contul de jucător din cazinoul unde dorești să faci depunerea. Apoi selectezi ”Depunere” și metoda de plată Neteller. La unele cazinouri trebuie să completezi adresa de e-mail a contului Neteller și suma dorită. La altele setezi suma și apoi se va deschide fereastra unde trebuie să completezi datele contului Neteller.

La cazinourile Neteller 2024 din România, depunerile se fac doar în moneda locală LEU / RON.

Cum se face o retragere la un cazinou Neteller 2024?

La fel de ușor poți să retragi din cazinouri Neteller 2024. Dacă norocul a fost de partea ta și dorești să retragi suma din contul de jucător, nu rămâne decât să alegi opțiunea ”Retragere” din contul tău, să setezi suma dorită pentru retragere și să confirmi operațiunea prin contul Neteller folosit la depunere.

Avantaje și dezavantaje Cazinouri Neteller 2024

Metoda de plată Neteller vine la pachet cu avantaje și dezavantaje atât pentru cazinouri Neteller 2024, dar și pentru jucători. Fiind o metodă de plată răspândită la nivel global, ea a ajuns să fie folosită de foarte mulți pasionați de gambling.

Avantaje cazinouri Neteller 2024

  • Tranzacțiile prin Neteller sunt sigure și rapide, ceea ce oferă un plus la experiența jucătorilor în cazinourile Neteller. Este un sistem de plată folosit în majoritatea țărilor de pe glob.
  • Fie că alegi un card preplătit Neteller sau doar serviciul online, nu ai nevoie de asistența băncilor pentru a face depuneri sau tranzacții din contul Neteller.
  • Te bucuri de securitatea și siguranța tranzacțiilor la cazinourile Neteller 2024, această opțiune de plată oferindu-ți un plus de criptare a datelor, la care vei avea acces doar tu. Toate tranzacțiile prin Neteller vor rămâne anonime.

Dezavantaje cazinouri Neteller 2024

Neteller vine la pachet și cu o serie de dezavantaje:

  • Acest serviciu de plăți percepe comisioane și taxe în funcție de operațiunile financiare făcute, inclusiv la alimentare de cont, la retragere sau schimb valutar.
  • Menționăm că nu cazinourile Neteller percep comisioane în plus la depunere sau retragere, pe lângă cele prevăzute de lege, ci portofelul electronic Neteller are taxe și comisioane suplimentare.
  • Unele cazinouri și site-uri de gambling nu acceptă Neteller și nici nu oferă bonusuri sau promoții utilizatorilor Neteller.

Cele mai bune cazinouri Neteller 2024

Metoda de plată Neteller a fost adoptată de majoritatea cazinourilor licențiate din România. Este o opțiune de plată populară, utilizată de tot mai mulți jucători care doresc  un plus de siguranță și securitate asupra tranzacțiilor financiare.

Superbet

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 4.6 Voturi: 221

Limită minimă de depunere Superbet🍀 20 LEI
Limită maximă de depunere Superbet🤑 45.000 LEI
Durată depunere Superbet🏆 Instant
Limită minimă de retragere🎊 20 LEI
Limită maximă de retragere Superbet🌟 45.000 LEI
Durata retragerii Superbet🔥 Instant
Tabel informații plăți cu Neteller la Superbet

În topul celor mai populare cazinouri Neteller 2024 din România regăsim cazinoul Superbet, unul dintre cele mai vechi cazinouri online licențiate în România.

Pe lângă ofertele de bun venit, bonusul de ziua ta și numeroase alte promoții și jackpoturi, Superbet atrage noi jucători pasionați de gambling prin varietatea metodelor de plată, inclusiv Neteller.

Pentru a efectua o depunere prin Neteller la Superbet, trebuie să te loghezi în contul de jucător, alegi „Depunere” – „Depunere Online” și introduci suma pe care dorești să o transferi în contul de jucător. La pasul următor alegi opțiunea de plată Neteller și completezi datele contului tău. Imediat ce tranzacția a fost confirmată, suma va fi disponibilă în contul cazinoului Neteller Superbet.

Pentru a retrage eventualele câștiguri disponibile în balanța reală la Superbet, trebuie să folosești aceeași metodă de plată pe care ai folosit-o la depunere. Astfel, poți solicita o retragere prin Neteller și să confirmi operațiunea. Limita minimă la retragere prin Neteller la Superbet este de 20 de LEI, iar cea maximă de 45.000 de LEI.

Superbet nu percepe taxe și comisioane la depunere sau la retragere față de cele stabilite prin OUG 114/2018. La depunere, vei plăti un comision de 2%, bani care sunt redirecționați către Bugetul de Stat. La retragere se aplică un comision de 3% pentru sume de până la 10.000 LEI. Între 10.001 și 66.750 lei, inclusiv, se aplică un comision de 300 LEI + 20% pentru valoarea care depășește suma de 10.000 LEI. La sume peste 66.750 LEI, comisionul este de 11.650 LEI + 40% pentru valoarea care depășește suma de 66.750 LEI.

Betano

100% Bonus până la 1.000 RON

Notă: 4.6 Voturi: 192

Limită minimă de depunere Betano🎁 40 LEI
Limită maximă de depunere Betano💎 40.000 LEI
Durată depunere Betano👑 Instant
Limită minimă de retragere Betano🤩 40 LEI
Limită maximă de retragere Betano🎉 10.000 LEI
Durata retragerii Betano💯 Până la 24 de ore
Tabel informații plăți cu Neteller la Betano

Betano este unul dintre cele mai bune cazinouri Neteller 2024 din România, licențiat din 2016. Este și unul dintre cazinourile care investește constant tehnologie și servicii ce vin să completeze experiențele jucătorilor.

Printre metodele de plată disponibile regăsim și Neteller, acest portofel electronic atât de popular în industria de gambling.

Dacă alegi să folosești metoda de plată Neteller la Betano, este bine de știut că poți depune minim 40 de LEI și maxim 40.000 de LEI. Iar limitele de retragere sunt între minim 40 de LEI și maxim 10.000 de LEI. Tranzacțiile de depunere sunt procesate instant, în timp ce retragerile prin Neteller pot fi onorate în maxim 24 de ore.

WINBET

Bonus 9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Notă: 4.3 Voturi: 126

Limită minimă de depunere WINBET😎 20 LEI
Limită maximă de depunere WINBET🥇 50.000 LEI
Durată depunere WINBET🎈 Instant
Limită minimă de retragere WINBET☘️ 60 LEI
Limită maximă de retragere WINBETNespecificat
Durata retragerii WINBET🪙 Instant
Tabel informații plăți cu Neteller la WINBET

Pe lista celor mai populare cazinouri Neteller 2024 avem și platforma online WINBET, unde limitele de depunere și retragere sunt generoase, asemănătoare cu majoritatea metodelor de plată alternative, cum ar fi Skrill, Paysafecard sau card bancar.

Pentru a efectua o depunere prin Neteller, trebuie să te loghezi în contul de jucător, să accesezi zona de depunere, să alegi metoda de plată, în cazul nostru Neteller, selectezi suma, introduci datele necesare și tranzacția e ca și făcută. E bine de știut că limita minim de depunere e 20 de LEI, iar cea maximă 50.000 de LEI. Operațiunea de depunere se realizează instant.

Când vine vorba de retragere, limita minimă e de 60 de LEI, dar ai avantajul tranzacției instant.

Las Vegas

Bonus până la 3.000 RON + 231 Rotiri Gratuite

Notă: 4.4 Voturi: 138

Limită minimă de depunere Las Vegas🍀 20 LEI
Limită maximă de depunere Las Vegas😍 45.000 LEI
Durată depunere Las Vegas🏅 Instant
Limită minimă de retragere Las Vegas💰 20 LEI
Limită maximă de retragere Las Vegas🥳 10.000 LEI
Durata retragerii Las Vegas🎉 În 24 de ore
Tabel informații plăți cu Neteller la Las Vegas

Din lista celor mai bune cazinouri Neteller 2024 nu poate lipsi cazinoul online Las Vegas. Dacă alegi să depui prin această metodă de plată, trebuie să știi că limita minim de depunere este de 20 de LEI, iar cea maximă de 45.000 de LEI. În același timp, limitele de retragere sunt cuprinse între 20 de LEI și 10.000 de LEI.

La depunere, după selectarea metodei de plată și a sumei, se va deschide o fereastră în care trebuie completate datele de acces în contul Neteller. Odată tranzacția autorizată, contul de jucător va fi debitat cu suma dorită. La fel de rapid se poate efectua și o retragere.

Player

Bonus până la 2.000 RON + 777 Rotiri Gratuite

Notă: 4.1 Voturi: 99

Limită minimă de depunere Player⭐️ 60 LEI
Limită maximă de depunere Player💰 11.000 LEI
Durată depunere Player☘️ Instant
Limită minimă de retragere Player🔥 100 LEI
Limită maximă de retragere Player🥰 11.000 LEI
Durata retragerii Player🎁 Instant
Tabel informații plăți cu Neteller la Player

Pentru pasionații de gambling și jocuri de noroc, cazinoul online Player poate fi o opțiune de încredere prin prisma bonusurilor fără depunere, dar și prin varietatea de jocuri și de metode de plată puse la dispoziția jucătorilor.

Dacă alegi să depui la cazinoul Neteller Player, limita minim este de 60 de LEI, iar cea maximă de 11.000 de LEI. În schimb, pentru retragere, limitele sunt cuprinse între 100 de LEI și 11.000 de LEI. De menționat că ambele operațiuni sunt procesate instant.

Cazinoul online Player nu percepe comisioane și taxe suplimentare pentru tranzacțiile Neteller, dar se oprește la sursă un comision de 2% la depunere, ca urmare a OUG 114/2028, iar la retragere se va opri 3% comision conform normelor prevăzute în articolul 110 Cod Fiscal cu modificările aduse prin OUG 16/2022. Aceste taxe sunt virate în numele jucătorului la Bugetul de Stat.

Unibet

100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 3.8 Voturi: 78

Limită minimă de depunere Unibet🍀 65 LEI
Limită maximă de depunere Unibet🤑 50.000 LEI
Durată depunere Unibet🌟 Instant
Limită minimă de retragere Unibet💰 65 LEI
Limită maximă de retragere Unibet😍 460.000 LEI
Durata retragerii Unibet💎 Până la 12 ore
Tabel informații plăți cu Neteller la Unibet

Unibet este unul dintre cele mai bune cazinouri Neteller 2024 din România, punând la dispoziția jucătorilor numeroase metode de plată, inclusiv acest portofel electronic Neteller.

Dacă alegi să depui la Unibet prin metoda de plată Neteller, află că limitele de depunere sunt cuprinse între 65 de LEI și 50.000 de LEI. Tranzacțiile de depunere sunt realizate instant, ceea ce reprezintă un avantaj pentru jucătorii ce aleg cazinouri Neteller 2024.

Această metodă de plată poate fi folosită și la retragere cu mențiunea să fi făcut minim o depunere prin Neteller, în prealabil. Puteți retrage până la 460.000 de LEI prin această metodă de plată.

Fortuna

Bonus până la 2.000 RON plus 500 rotiri gratuite

Notă: 4.1 Voturi: 40

Limită minimă de depunere Fortuna⭐️ 25 LEI
Limită maximă de depunere Fortuna☘️ 20.000 LEI
Durată depunere Fortuna👑 Instant
Limită minimă de retragere Fortuna🏅 50 LEI
Limită maximă de retragere Fortuna🤩 20.000 LEI
Durata retragerii Fortuna🔥 Instant
Tabel informații plăți cu Neteller la Fortuna

Licențiat de ONJN la 1 septembrie 2016, cazinoul online Fortuna se bucură de popularitate în rândul pariorilor și pasionaților de păcănele.

Pune la dispoziția jucătorilor numeroase metode de plată, inclusiv eWallet Neteller. Dacă alegi să faci depuneri sau retrageri la Fortuna prin Neteller, trebuie să știi că limitele sunt generoase. Ai între 25 LEI și 20.000 LEI la depunere, iar la retragere ai între 50 de LEI și 20.000 de LEI. Însă și mai important este faptul că toate operațiunile sunt procesate instant.

Vlad Cazino

100% Bonus până la 1.500 RON + 225 Rotiri Cash

Notă: 3.9 Voturi: 77

Limită minimă de depunere Vlad Cazino💰 65 LEI
Limită maximă de depunere Vlad Cazino😎 50.000 LEI
Durată depunere Vlad Cazino🎊 Instant
Limită minimă de retragere Vlad Cazino☘️ 65 LEI
Limită maximă de retragere Vlad Cazino🥇 460.000 LEI
Durata retragerii Vlad Cazino🤑 Până la 12 ore
Tabel informații plăți cu Neteller la Vlad Cazino

Vlad Cazino este unul dintre cele mai bune cazinouri Neteller 2024 din România, venind în întâmpinarea jucătorilor cu numeroase sloturi și jocuri de masă.

Dacă alegi să-ți încerci norocul la Vlad Cazino, poți să faci depuneri și retrageri prin metoda Neteller, ambele operațiuni fiind procesate rapid și sigur. La depunere ai limite cuprinse între 65 de LEI și 50.000 de LEI, iar la retragere poți să te bucuri de o limită superioară de până la 460.000 de LEI.

Toate operațiunile de depunere și retragere prin Neteller trebuie făcute de pe contul înregistrat pe numele tău.

MagicJackpot

Bonus până la 2.400 LEI + 600 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Notă: 3.7 Voturi: 61

Limită minimă de depunere MagicJackpot🌟 50 LEI
Limită maximă de depunere MagicJackpot😍 5.000 LEI
Durată depunere MagicJackpot🍀 Instant
Limită minimă de retragere MagicJackpot🎉 100 LEI
Limită maximă de retragere MagicJackpot🏅 10.000 LEI
Durata retragerii MagicJackpot💯 Instant
Tabel informații plăți cu Neteller la MagicJackpot

Dacă ești mândru posesor de cont Neteller, află că poți să folosești acest portofel electronic pentru a depune sau retrage pe unul dintre cele mai bune cazinouri Neteller 2024, iar acesta e MagicJackpot.

Loghează-te în contul tău de jucător MagicJackpot, alege opțiunea de depunere prin Neteller și setează suma dorită, care poate fi cuprinsă între 50 de LEI și 5.000 de LEI. Tranzacțiile de depunere sunt realizate instant, ceea ce reprezintă un avantaj pentru pasionații de sloturi video.

Această metodă de plată poate fi folosită și pentru retrageri, dacă ai făcut o depunere prin Neteller, în prealabil. Poți scoate până la 10.000 de LEI prin Neteller la MagicJackpot.

Admiral

Bonus 5.000 RON + 500 Rotiri Gratuite

Notă: 3.1 Voturi: 54

Limită minimă de depunere Admiral👑 30 LEI
Limită maximă de depunere Admiral☘️ 45.000 LEI
Durată depunere Admiral🔥 Instant
Limită minimă de retragere Admiral🥰 50 LEI
Limită maximă de retragere AdmiralNespecificat
Durata retragerii Admiral🎁 Instant
Tabel informații plăți cu Neteller la Admiral

Metoda de plată Neteller poate fi folosită și în cadrul cazinoului online Admiral, unul dintre cele mai bune cazinouri Neteller 2024 din România. Suma minimă ce poate fi depusă în contul Admiral este de 30 de LEI, iar cea maximă de 45.000 de LEI (printr-o singură operațiune).

Admiral nu percepe alte comisioane și taxe suplimentare față de cele prevăzute de legislația din România cu privire la jocuri de noroc. Dacă nu aveți deschis cont la Admiral, puteți profita și de oferta de rotiri gratuite fără depunere ce vine în întâmpinarea noilor jucători.

Cele mai populare jocuri din cazinouri Neteller 2024

Cele mai populare jocuri din cazinouri Neteller 2024

Cele mai bune cazinouri Neteller 2024 continuă să investească în tehnologii, jocuri, securitate, dar și în noi servicii de plată. Grație evoluției tehnologice, astăzi te poți relaxa la un slot video sau la un joc de ruletă din confortul propriei case, cu atât mai mult cu cât prin Neteller îți poți alimenta contul instant.

Sloturi video

Sloturile video sunt printre cele mai populare jocuri de cazinou. Atrag prin varietate, dinamică, grafică și numeroasele scenarii în care jucătorii sunt invitați să ia parte. Cazinourile Neteller investesc constant implementarea de noi jocuri, dar și în noi tehnologii pentru a oferi un plus de experiență jucătorilor.

Mii de păcănele sunt disponibile în cadrul cazinourilor online, de la zeci de furnizori. Jocuri precum Shining Crown de la Amusnet, Gates of Olympus sau San Quentin de la Nolimit City continuă să fie unele dintre cele mai populare sloturi video din România.

Ruleta

Ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri care nu poate lipsi din cazinourile Neteller. Chiar dacă pare simplu în esență, acesta necesită o strategie bine pusă la punct pentru mai multe șanse de câștig. Jocurile Live aduc cu ele atmosfera cazinourilor tradiționale, reușind să îți ofere aceleași emoții. Printre cele mai renumite jocuri de ruletă, în cazinouri Neteller regăsim: Bucharest Roulette, Roulette Azure 1, Roulette Macao, Auto-Roulette, Roulette Green etc.

Blackjack

Jocul de Blackjack este unul dintre cele mai populare jocuri de masă din cazinouri Neteller. Este un joc de cărți unde norocul și strategia merg mână în mână. Astfel, chiar dacă la mai toate jocurile rezultatul poate varia în funcție de noroc, cu o strategie bună, șansele de câștig la Blackjack cresc considerabil. Printre cele mai accesate jocuri de Blackjack din cazinouri Neteller se numără: Blackjack VIP X, VIP Blackjack 1 Ruby, Blackjack România 1, Bucharest Blackjack A și multe altele.

Întrebări frecvente cazinouri Neteller 2024

© Copyright 2024 Cazinouri Bune