ContiCazino Rotiri Gratuite: 185 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Shining Crown

Notă: 5 Voturi: 1

ContiCazino te întâmpină cu o ofertă captivantă, oferindu-ți 185 de Rotiri Gratuite Fara Depunere la Shining Crown, un slot dezvoltat de Amusnet.

185 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Shining Crown
Folosește codul bonus 185SHINING

Notă: 3.9 Voturi: 55

Prin intermediul acestei promoții, ai ocazia să testezi cazinoul online ContiCazino și să te bucuri de cele 185 de Rotiri Gratuite la Shining Crown, fără a face o depunere inițială.

Conticazino rotiri gratuite185 Rotiri Gratuite la Shining Crown
Cod Bonus🌟 185SHINING
Tip bonus🎰 Rotiri Gratuite
Slot eligibil😍 Shining Crown
Condiții de acordare🔥La verificarea identității
Rulaj💎 35x
Valoarea bonusului per rotire😎 0.20 LEI
Valabilitate bonus☘️ 7 zile
 Tabel informații ContiCazino Rotiri Gratuite

ContiCazino Rotiri Gratuite: 185 Rotiri Gratuite la slotul Shining Crown

Conticazino rotiri gratuite fără depunere 185 de rotiri gratuite la Shining Crown

ContiCazino vine în întâmpinarea noilor jucătorii cu o ofertă exclusivă și anume 185 de Rotiri Gratuite la faimosul joc Shining Crown, dezvoltat de furnizorul Amusnet.

Această campanie este valabilă până pe 31 decembrie 2025 și este oportună pentru cei ce doresc să încerce la jocul de păcănele clasic Shining Crown.

Rotirile Gratuite ContiCazino sunt valabile 7 zile de la activare și pot fi folosite doar la jocul menționat, Shining Crown.

Accesează link-ul special, înregistrează-te, verifică-ți contul și revendică chiar acum ContiCazino Rotiri Gratuite fără depunere!

Cum se activează ContiCazino Rotiri Gratuite?

Oferta cu Rotiri Gratuite ContiCazino este valabilă pentru conturile noi deschise în perioada 29 februarie 2024– 31 decembrie 2025. Distrează-te cu bonusul ContiCazino Rotiri Gratuite la un joc cu tematică cu fructe!

 1. Folosește acest link pentru a te înregistra pe platforma ContiCazino;
 2. Completează formularul cu datele personale și creează un cont de jucător;
 3. Încarcă documentele solicitate pentru verificarea identității;
 4. După finalizarea procesului de verificare, introdu codul bonus 185SHINING în secțiunea „Cont – Bonusuri – Bonusuri Active” pentru a activa rotirile gratuite;
 5. Rotirile gratuite la slotul Shining Crown sunt disponibile timp de 7 zile de la activarea acestora;
 6. Citește termenii și condițiile ContiCazino Rotiri Gratuite de mai jos pentru a afla cum poți retrage eventualele câștiguri rezultate din bonus.

Termeni și Condiții ContiCazino Rotiri Gratuite

Înainte de a începe jocul însă, este important să consulți regulamentul promoției pentru a te putea bucura pe deplin de aceste 185 de Rotiri Gratuite ContiCazino la Shining Crown.

 • După verificarea identității, poți activa cele 185 de Rotiri Gratuite la Shining Crown prin introducerea codului 185SHINING la secțiunea Cont – Bonusuri – Bonusuri Active;
 • Rundele Gratuite pot fi jucate doar la slotul selectat pentru această campanie, în mod real, la valoarea minimă a mizei de 0.20 lei;
 • Jocul eligibil pentru ContiCazino Rotiri Gratuite este Shining Crown, furnizat de Amusnet;
 • Bonusul este supus unei condiții de rulaj de 35x;
 • Posibila sumă rezultată în urma rotirilor gratuite trebuie rulată în secțiunea Cazinou în 7 zile de la alocare;
 • Miza maximă per spin din bonusul generat de rotirile gratuite este 5 lei;

Condiții de rulaj ContiCazino Rotiri Gratuite fără depunere

Eventuala sumă rezultată în urma utilizării celor 185 de rotiri gratuite la Shining Crown va fi transferată în balanța bonus și are cerință de rulaj 35x. Spre exemplu, dacă ai câștigat 10 LEI, va trebui să pariezi suma de 350 LEI pentru a putea efectua o retragere.

Rulajul se poate realiza la sloturile din secțiunea Cazinou, în 7 zile de la alocare. Miza maximă per spin, jucată din bonusul generat de rotiri gratuite, este limitată la 5 lei.

185 Rotiri Gratuite la Shining Crown

Îndată ce ai îndeplinit condițiile de eligibilitate la înscriere și ai activat cele 185 de Rotiri Gratuite ContiCazino, nu rămâne decât să te bucuri de experiența oferită de jocul Shining Crown, un slot cu tematică cu fructe de Amusnet.

Dacă nu ai avut ocazia să încerci acest joc până acum, mai jos ai câteva caracteristici ce-l fac special.

Shining Crown este un joc realizat pe o matrice cu 3 linii și 5 role, având 10 linii fixe de plată. RTP-ul jocului este de 96.37%, iar volatilitatea este medie.

Simbolurile principale sunt reprezentate de diferite fructe, șeptari și clopoței, iar cele speciale de steluță, simbolul dolarului și bineînțeles, de coroană. Aceasta din urmă funcționează ca simbol wild și poate înlocui orice alt simbol plătitor pentru a forma combinații câștigătoare.

Simbolurile speciale plătesc atunci când apar de minim 3 ori panou, iar jocul include și funcția de dublaj, cu premii care pot ajunge până la 3500x miza.

Întrebări frecvente privind ContiCazino Rotiri Gratuite Fara Depunere

185 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Shining Crown
Vezi și alte bonusuri disponibile la Conticazino
© Copyright 2024 Cazinouri Bune