Cazinouri Revolut: vezi ce platforme online acceptă plata prin Revolut în 2024

Notă: 5 Voturi: 2

În cazinourile online, metodele de plată joacă un rol important în ceea ce privește experiența utilizatorilor. În ultima vreme, o metodă de plată care a devenit din în ce mai populară în România este Revolut.

Fondat în anul 2015, acest serviciu de plată și-a câștigat repede popularitatea, datorită comisioanelor reduse sau chiar inexistente pentru diferite operațiuni, precum transferuri bancare, tranzacții internaționale și diverse servicii pe care le oferă.

Ce sunt Cazinourile Revolut?

Chiar dacă Revolut este un serviciu digital, acesta funcționează la fel ca orice alt card bancar de tipul Visa/MasterCard din mai multe puncte de vedere.

Cazinouri Revolut

În acest fel, mai mulți operatori de cazino online au început să accepte depuneri și retrageri prin Revolut, oferindu-le jucătorilor o modalitate rapidă și sigură de a-și finanța conturile. Procesul de depunere la cazinouri Revolut este același: introduci detaliile cardului în secțiunea specifică sau te poți folosi de aplicația Revolut.

De asemenea, la fel de ușor este și să efectuezi o retragere de la cazinourile ce acceptă Revolut. Tot ce trebuie să faci este să soliciți o retragere, selectezi cardul și suma pe care vrei să o retragi, după care banii vor fi transferați în contul tău Revolut.

Ce este Revolut?

Revolut este un serviciu bancar digital care a fost fondat în anul 2015 de către Nikolay Storonsky și Vlad Yatsenko, doi antreprenori britanici cu origini ucrainene și ruso-ucrainene. Cu sediul în Londra, Revolut este privit ca o alternativă modernă și flexibilă pentru serviciile bancare tradiționale.

Prin intermediul acestei platforme poți efectua transferuri în țară, dar și transferuri internaționale, poți beneficia de serviciul de schimb valutar fără taxe adăugate sau cursuri nefavorabile, poți investi în acțiuni sau să economisești bani în seifuri digitale cu dobândă zilnică.

De asemenea, în calitate de client Revolut ai acces la oferte exclusive, unde este inclusă și funcția de cashback de la partenerii platformei. Cu ajutorul aplicației, utilizatorii pot efectua rapid și sigur operațiuni bancare, atât în țară, cât și în străinătate.

Chiar dacă Revolut este un serviciu exclusiv digital, există posibilitatea de a crea un card fizic, dar și unul digital, pe care îl poți folosi pentru cumpărături fizice sau pentru a retrage bani numerar de la bancomatele din România.

Pentru serviciile diverse de care beneficiază clienții Revolut, platforma a devenit foarte cunoscută și în țara noastră, unde sunt înregistrați în acest moment peste 150.000 de utilizatori. Astfel, Revolut reprezintă o alternativă bancară simplă și atrăgătoare pe care oricine o poate folosi.

Cum faci un cont Revolut pentru cazinourile online?

Îți poți crea un cont rapid și sigur pe platforma Revolut prin intermediul pașilor următori:

 1. Înregistrează-te pe platforma Revolut;
 2. Descarcă aplicația pe telefonul mobil din App Store sau Google Play;
 3. Introdu numărul de telefon pentru verificare și setează o parolă;
 4. Completează formularul cu datele personale, precum: nume, prenume, data nașterii și adresa de e-mail;
 5. Verifică-ți identitatea cu ajutorul cărții de identitate;
 6. Alege unul dintre cele 5 servicii disponibile: Standard (gratuit), Plus, Premium, Metal și Ultra;
 7. Confirmă contul cu cardul tău bancar sau cu o plată realizată prin transfer bancar;
 8. Ulterior îți poți comanda un card Revolut fizic, fără niciun cost adăugat;

După ce cardul tău va dispune de fonduri, vei putea să-l folosești pentru depuneri în cazinouri Revolut, plăți în țară și în străinătate, transferuri naționale și internaționale, investiții în acțiuni, schimburi valutare etc.

Avantaje Revolut

Acest serviciu a devenit atât de popular în toate țările, în principal datorită avantajelor pe care le oferă, și anume:

 • Poți deschide un cont simplu și rapid;
 • Poți efectua plăți și transferuri atât în țară, cât și în străinătate (direct în moneda locală, fără taxe pentru conversii valutare);
 • Poți retrage bani cash de la bancomate în toate țările care folosesc acest serviciu;
 • Poți face investiții sau schimburi valutare fără taxe adiționale;
 • Poți economisii bani datorită comisioanelor reduse;
 • Poți deține atât un card virtual, cât și unul fizic în același timp;
 • Poți bloca sau închide contul oricând prin intermediul aplicației;

Dezavantaje Revolut

Chiar dacă platforma este recunoscută pentru avantajele pe care le deține, există și unele dezavantaje:

 • Deoarece Revolut nu este o instituție bancară tradițională, nu se pot efectua depuneri la bancomat, ci doar prin transfer bancar;
 • Depunerile efectuate prin transfer bancar pot dura până la 3 zile să fie procesate;
 • Pot exista limite de tranzacționare la anumite perioade de timp (zilnice, săptămânale sau lunare);

Există taxă la depunere în cazinouri Revolut?

Este important de menționat că aceste cazinouri Revolut nu includ o taxă la depunere și nu percep un comision suplimentar pentru efectuarea tranzacțiilor. Chiar și așa, toți operatorii, inclusiv cei de cazinouri Revolut, aplică taxa de 2% pentru fiecare depunere, prin OUG 114. Acest comision este valabil pentru toate metodele de plată disponibile în cazinourile online.

Astfel, pentru fiecare depunere efectuată în cazinouri Revolut, 2% din suma tranzacționată va fi reținută, reprezentând un comision. Această taxă se aplică pentru a acoperi costurile de procesare ale tranzacțiilor și pentru a asigura funcționarea eficientă a platformei de cazino online.

Este recomandat ca toți jucătorii care au acces în cazinouri Revolut să fie conștienți de această taxă înainte de a efectua orice depunere. Astfel, se pot evita orice neplăceri care ar putea să apară, iar bugetul dedicat activităților care au loc în cazinouri Revolut poate fie gestionat corespunzător.

Durata retragerilor în cazinouri Revolut

Timpul de retragere al eventualelor câștiguri obținute variază în funcție de operatorii de cazinouri Revolut. Fiecare platformă este liberă să funcționeze după propriile reguli și astfel, banii pot fi transferați în contul Revolut imediat sau în decurs de până la câteva zile.

De asemenea, este important de știut că taxa de 2% care se reține în cazul depunerilor, se aplică în cazinouri Revolut și în cazul retragerilor, iar procesul este identic. Prin urmare, un comision de 2% din suma care este solicitată pentru retragere va fi reținut de către operatorul de cazino online în cauză.

Top cazinouri Revolut

Deoarece această platformă financiară a devenit într-un timp scurt atât de cunoscută, tot mai mulți utilizatori au început să se îndrepte spre cazinouri Revolut, care permit depuneri și retrageri realizate prin acest serviciu.

Așadar, după o analiză detaliată, am identificat top cazinouri Revolut, evidențiind aspecte cheie, precum limitele minime de depunere, limitele maxime de retragere și durata acestor operațiuni.

Superbet

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 4.6 Voturi: 221

Limita minimă de depunere Superbet😍 20 LEI
Limita maximă de depunere Superbet💎 45.000 LEI
Durată depunere Superbet⭐️ Instant
Limita minimă de retragere Superbet💰 20 LEI
Limita maximă de retragere Superbet☘️ 200.000 LEI
Durată retragere Superbet🥇 În maxim 6 zile lucrătoare
Tabel informații plăți cu cardul Revolut la Superbet

Superbet face parte dintre operatorii de top cazinouri Revolut și permite utilizarea acestui serviciu financiar digital. Pentru a efectua o depunere cu cardul Revolut la Superbet, este nevoie să introduci în secțiunea „Depunere” următoarele date: numărul cardului, numele scris pe card, luna, anul expirării și codul de siguranță (CVV) din 3 cifre care se află pe spatele cardului Revolut.

Cea mai mică depunere pe care o poți efectua cu cardul tău Revolut la Superbet este de 20 LEI, iar cea mai mare ajunge până la 45.000 LEI. Cât despre retrageri, cea mai mică sumă care poate fi retrasă este de 20 LEI, în timp ce retragerea maximă este de 200.000 LEI.

De asemenea, este important de menționat faptul că suma maximă de retragere Superbet este de 200.000 LEI pe zi cu cardul Visa și de 200.000 LEI cumulat în decurs de 30 de zile cu MasterCard. Cardul tău Revolut poate fi Visa sau MasterCard, însă nu poți alege între cele două. Marca disponibilă pentru fiecare persoană este acordată automat și se bazează pe diverși factori, precum locația și designul selectat pentru card.

Betano

100% Bonus până la 1.000 RON

Notă: 4.6 Voturi: 192

Limita minimă de depunere Betano😎 20 LEI
Limita maximă de depunere Betano🌟 180.000 LEI
Durată depunere Betano🔥 Instant
Limita minimă de retragere Betano🎉 40 LEI
Limita maximă de retragere Betano🤩 180.000 LEI
Durată retragere Betano🏆 În maxim 3 zile lucrătoare
Tabel informații plăți cu cardul Revolut la Betano

Betano, unul dintre cei mai apreciați operatori de cazinouri Revolut, se află și el pe lista care oferă acces clienților la utilizarea acestei platforme financiare. Pentru depunere este nevoie să introduci datele cardului și să alegi suma pe care vrei să o joci. Cea mai mică valoare pe care poți să o depui este de 20 LEI, iar cea mai mare de 180.000 LEI. Dacă datele cardului sunt corecte și există fonduri în cont, depunerea se efectuează instant.

În continuare, dacă vei dori să efectuezi o retragere, o poți solicita doar pe cardul de pe care ai făcut depunerea și care este deja înregistrat. Pentru validarea cardului Revolut, este nevoie de două fotografii ale acestuia, față-verso, care trebuie făcute conform indicațiilor și încărcate în aceeași secțiune în care ai încărcat și actul de identitate pentru verificarea contului.

Suma minimă pe care o poți retrage din cazinourile Betano este de 40 LEI, iar valoarea maximă este de 180.000 LEI. În funcție de suma pe care vrei să o retragi, acest proces se poate efectua instant sau poate dura până la 3 zile lucrătoare. Cererea de retragere este procesată de Betano în maxim 24 de ore de la solicitare.

888 Casino

100% Bonus până la 2.000 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 4.2 Voturi: 137

Limita minimă de depunere 888 Casino💯 20 LEI
Limita maximă de depunere 888 Casino💎 20.000 LEI
Durată depunere 888 Casino🍀 Până la 10 minute
Limita minimă de retragere 888 Casino🥰 20 LEI
Limita maximă de retragere 888 Casino🪙 139.500 LEI
Durată retragere 888 Casino🎊 Între 3 și 8 zile lucrătoare
Tabel informații plăți cu cardul Revolut la 888 Casino

Și 888 Casino este una dintre platformele de cazino foarte populare din România care face parte din lista de cazinouri Revolut. După introducerea datelor cardului, suma minimă pe care o poți depune este de 20 LEI. Valoarea maximă de depunere nu este specificată, însă am observat că la deschiderea unui cont nou neverificat, ai posibilitatea de a depune până la 20.000 LEI.

888 Casino poate schimba limitele de depunere în funcție de fiecare membru și de activitatea acestuia pe platformă. Astfel, limitele specificate sunt valabile doar pentru noii membri. Procedura de depunere nu durează în mod normal mai mult de 10 minute, însă există și situații unde poți aștepta până la 24 de ore.

În ceea ce privește retragerile, valoarea minimă pe care o poți solicita este de 20 LEI. 888 Casino permite retrageri de maxim 30.000 USD, adică aproximativ 139.500 LEI, câștiguri cumulate în decurs de 30 de zile la ruletă, blackjack, sloturi online sau orice alt joc din secțiunea de Cazino.

Durează până la 3 zile pentru înregistrarea cererii și până la 8 zile pentru efectuarea retragerii. Pentru a putea solicita întâi de toate retragerea oricăror sume, este nevoie să ai un cont verificat prin intermediul actului de identitate și să verifici metoda de plată. În plus, îți pot fi solicitate și alte documente pentru validare, prin care să confirmi adresa de domiciliu.

Winbet

Bonus 9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Notă: 4.3 Voturi: 126

Limita minimă de depunere Winbet⭐️ 20 LEI
Limita maximă de depunere Winbet👑 50.000 LEI
Durată depunere Winbet🏅 Instant
Limita minimă de retragere Winbet☘️ 60 LEI
Limita maximă de retragere WinbetNespecificat
Durată retragere Winbet🔥 Între 24 și 72 de ore lucrătoare
Tabel informații plăți cu cardul Revolut la Winbet

Winbet se află printre primele cazinouri Revolut din România, care oferă o gamă bogată de sloturi și oferă un mediu sigur și distractiv pentru jucători. La Winbet, cu cardul Revolut poți efectua atât depuneri, cât și retrageri.

Pentru depuneri, limita minimă este de 20 LEI, iar valoarea maximă ajunge la 50.000 LEI. Indiferent de suma pe care alegi să o depui, nu va trebui să aștepți nicio secundă în plus pentru a plasa un pariu, deoarece procesul se realizează imediat.

Pentru retrageri, cea mai mică sumă care se poate solicita este de 60 LEI. În schimb, suma maximă care poate fi retrasă nu este specificată. Retragerile se procesează între 24 și 72 de ore lucrătoare de la aprobare.

Las Vegas

Bonus până la 3.000 RON + 231 Rotiri Gratuite

Notă: 4.4 Voturi: 138

Limita minimă de depunere Las Vegas🔥 20 LEI
Limita maximă de depunere Las Vegas😎 45.000 LEI
Durată depunere Las Vegas💎 Instant
Limita minimă de retragere Las Vegas🌟 20 LEI
Limita maximă de retragere Las Vegas🥳 10.000 LEI
Durată retragere Las Vegas🎁 Între 3 și 6 zile lucrătoare
Tabel informații plăți cu cardul Revolut la Las Vegas

Dintre cazinourile Revolut face parte și Las Vegas, apreciat pentru selecția sa de jocuri, dar și pentru promoțiile de care beneficiază. Pentru a efectua o depunere la Las Vegas, tot ce trebuie să faci este să introduci datele cardului în secțiunea de depunere. Vei putea depune minim 20 LEI și maxim 45.000 LEI, iar valoarea selectată va ajunge instant în contul tău de jucător.

Pentru retrageri, va trebui să îți verifici contul prin intermediul actului de identitate, dar și metoda de plată folosită. Astfel, vei avea nevoie de o poză față-verso a cardului Revolut, lăsând la vedere doar primele 6 cifre și ultimele 4 cifre din numărul cardului și acoperind în totalitate codul de siguranță format din 3 cifre de pe spate.

Suma minimă pe care o poți retrage este de 20 LEI, iar cea maximă de 10.000 LEI. În funcție de suma pe care vrei să o retragi și de timpul în care cererea solicitată este aprobată, întreg procesul poate dura între 3 și 6 zile lucrătoare.

Maxbet

100% Bonus până la 2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Notă: 4 Voturi: 110

Limita minimă de depunere Maxbet🤩 20 LEI
Limita maximă de depunere Maxbet☘️ 475.000 LEI
Durată depunere Maxbet💎 Instant
Limita minimă de retragere Maxbet🎈 50 LEI
Limita maximă de retragere Maxbet😎 65.000 LEI
Durată retragere Maxbet💯 Până la 3 zile lucrătoare
Tabel informații plăți cu cardul Revolut la Maxbet

Maxbet se află printre acele cazinouri Revolut care pe lângă faptul că permit utilizarea platformei prin intermediul acestui serviciu bancar, îți oferă și posibilitatea de a seta o limită de depunere.

Pentru un joc responsabil, la Maxbet îți poți seta o limită zilnică, săptămânală sau lunară de depunere pentru cont. Cu toate acestea, limitele generale rămân aceleași pentru toți jucătorii. Astfel, nu poți depune mai puțin de 20 LEI și nici mai mult de 475.000 LEI, sumele fiind procesate instant în contul tău.

Cât despre retrageri, valoarea minimă la care poți retrage câștigurile este 20 LEI, în timp ce suma maximă pe care o poți retrage este de 65.000 LEI. Procesul de retragere diferă în funcție de cât de repede este aprobată solicitarea, putând să dureze între 1 și 3 zile lucrătoare.

Player

Bonus până la 2.000 RON + 777 Rotiri Gratuite

Notă: 4.1 Voturi: 99

Limita minimă de depunere Player🪙 20 LEI
Limita maximă de depunere Player💰 11.000 LEI
Durată depunere Player🔥 Instant
Limita minimă de retragere Player🍀 50 LEI
Limita maximă de retragere Player🥰 11.000 LEI
Durată retragere Player🎉 Până la 3 zile lucrătoare
Tabel informații plăți cu cardul Revolut la Player

Chiar dacă Player face parte din lista de cazinouri Revolut care sunt destul de noi pe piață, acesta a ajuns cunoscut într-un timp destul de scurt. Datorită serviciilor pe care le oferă, dar și promoțiilor cum sunt cele de bonus fără depunere Player, platforma de cazino se bucură de o recunoaștere la scară mare.

Această apreciere provine și din faptul că Player este unul dintre acele cazinouri Revolut care are limite asemănătoare de depunere și retragere. Astfel, cea mai mică sumă pe care o poți depune este de 20 LEI, în timp ce suma maximă ajunge la 11.000 LEI. Indiferent de valoare, banii vor ajunge în cont n cel mai scurt timp.

În schimb, suma minimă pe care o poți retrage este de 50 LEI, iar suma maximă este de 11.000 LEI. Procesul de retragere durează maxim 3 zile lucrătoare.

Casa Pariurilor

Pana la 2100 RON plus 500 rotiri gratuite Bonus de Bun Venit

Notă: 4.2 Voturi: 51

Limita minimă de depunere Casa Pariurilor💎 20 LEI
Limita maximă de depunere Casa Pariurilor⭐️ 100.000 LEI
Durată depunere Casa Pariurilor😎 Instant
Limita minimă de retragere Casa Pariurilor🍀 50 LEI
Limita maximă de retragere Casa Pariurilor😍 100.000 LEI
Durată retragere Casa Pariurilor👑 Între 2 și 7 zile lucrătoare
Tabel informații plăți cu cardul Revolut la Casa Pariurilor

Casa Pariurilor face parte din cazinouri Revolut, constituind în același timp un mediu sigur și distractiv pentru toți jucătorii. La Casa Pariurilor, poți depune cu cardul tău Revolut minim 20 LEI, în timp ce suma maximă ajunge la 100.000 LEI.

De asemenea, valoarea retragerilor pe care le poți face nu diferă cu mult. Suma minimă care se poate retrage este de 50 LEI, în timp ce suma maximă este de 100.000 LEI. Timpul pentru procesarea retragerilor este cuprins între 2 și 7 zile. Bineînțeles, trebuie să ții cont și de pragul de impozitare pentru sumele mai mari, care s-a modificat începând cu 1 august 2022.

Unibet

100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 3.8 Voturi: 78

Limita minimă de depunere Unibet🍀 25 LEI
Limita maximă de depunere Unibet🏆 50.000 LEI
Durată depunere Unibet🥳 Instant
Limita minimă de retragere Unibet🔥 65 LEI
Limita maximă de retragere Unibet🥇 180.000 LEI
Durată retragere Unibet🌟 Până la 3 zile lucrătoare
Tabel informații plăți cu cardul Revolut la Unibet

Unibet se află de ani buni pe piața de pariuri din România, încadrându-se foarte bine și în cazinouri Revolut. Unibet le oferă șansa celor care dețin un card Revolut să îl poată folosi pe platformă, fără nicio restricție.

Prin urmare, plățile cu Revolut nu impun taxe extra față de restul instituțiilor bancare tradiționale. O depunere minimă care se poate face la Unibet valorează 25 LEI, în timp ce suma maximă pe care o poți vira în contul de jucător este de 50.000 LEI.

Poți efectua depuneri la Unibet cu Revolut, dar poți de asemenea și să-ți retragi câștigurile. O retragere nu poate fi mai mică de 65 LEI și nu poate depăși 180.000 LEI. Plata se procesează în maxim 3 zile lucrătoare, iar valoarea retrasă este supusă impozitării conform legii.

NetBet

Bonus 7.000 RON + 700 Runde Gratuite

Notă: 4.2 Voturi: 77

Limita minimă de depunere NetBet🤩 20 LEI
Limita maximă de depunere NetBet💰 200.000 LEI
Durată depunere NetBet☘️ Instant
Limita minimă de retragere NetBet💎 80 LEI
Limita maximă de retragere NetBet😍 180.000 LEI
Durată retragere NetBet🎈 Între 1 și 5 zile lucrătoare
Tabel informații plăți cu cardul Revolut la NetBet

Și NetBet face parte din topul de cazinouri Revolut din România. Acesta este foarte popular datorită serviciilor pe care le oferă, dar și a promoțiilor avantajoase, cum sunt cele de rotiri gratuite NetBet.

Prin intermediul cardului tău Revolut poți efectua atât depuneri, cât și retrageri. Suma minimă pe care o poți depune este de 20 LEI, în timp ce suma maximă ajunge la 200.000 LEI.

În același timp, limita minimă de retragere NetBet este de 80 LEI, iar valoarea cea mai mare pe care o poți retrage din cont ajunge la 180.000 LEI. Solicitarea se va realiza între 1 și 5 zile lucrătoare din momentul aprobării.

De ce să alegi cazinouri Revolut?

Dacă obișnuiești să-ți petreci timpul pe platformele de casino online, iată mai multe motive pentru care ar trebui să alegi cazinouri Revolut. În primul rând, platforma financiară Revolut este recunoscută pentru securitatea și transparența sa, oferind jucătorilor o experiență sigură și de încredere în ceea ce privește tranzacțiile financiare.

În al doilea rând, cazinourile Revolut sunt adesea incluse în aplicația Revolut, iar utilizatorii pot avea acces rapid la jocurile preferate, fără a fi nevoie să folosească mai multe platforme. De asemenea, utilizatorii pot beneficia de avantajele cardurilor Revolut, cum ar fi taxele reduse.

În plus, majoritatea cazinourilor Revolut oferă bonusuri și promoții speciale pentru această metodă de plată.

Așadar, există multe avantaje prin utilizarea serviciului financiar digital care te vor ajuta să-ți maximizezi profitul în cazinourile Revolut.

Cele mai populare jocuri din cazinouri Revolut în 2024

Cele mai populare jocuri din cazinouri Revolut

Industria jocurilor de noroc online a cunoscut o creștere semnificativă în ultimii ani, atrăgând un număr tot mai mare de jucători entuziaști în mediul virtual. Printre aceste jocuri, cele de cazino online au câștigat o popularitate deosebită, oferind o gamă largă de opțiuni captivante. Există numeroase jocuri de cazino online, dar printre cele mai populare se numără sloturile video, ruleta și blackjack-ul.

Sloturile video

Sloturile video sunt printre cele mai accesate jocuri din cazinourile Revolut din România. Acestea atrag jucătorii cu bonusuri atractive, caracteristici speciale și o gamă diversificată de opțiuni de pariere. În plus, aceste jocuri impresionează utilizatorii atât prin grafică, cât și prin tematica variată.

Printre cele mai populare sloturi video din cazinourile Revolut în 2024 se numără clasicele Shining Crown și Burning Hot, cărora li se alătură jocurile cu mai multe caracteristici speciale, precum Gates of Olympus, Sweet Bonanza, Big Bass Bonanza, The Dog House Megaways și multe altele.

Jocul de Ruletă

La jocul de ruletă, jucătorii plasează pariuri după ce dealer-ul plasează bila pe ruletă. Aceste pariuri pot fi plasate pe numere individuale, combinații de numere, culori (roșu/negru) sau alte opțiuni disponibile.

Cu o combinație de noroc și strategie, Ruleta este unul din jocurile de cazino din ce în ce mai apreciate în mediul online. Variantele live îți aduc experiența autentică de cazino în propria casă, permițându-ți să interacționezi în timp real cu dealerii. Printre cele mai populare jocuri de ruletă se regăsesc: Ultimate Roulette, Bucharest Roulette, Grand Casino Roulette, Speed Roulette și Mega Roulette.

Blackjack

Cunoscut și sub numele de 21, blackjack-ul este un joc de cărți popular în rândul jucătorilor români. Cu reguli simple, dar o strategie complexă, acest joc oferă oportunități de câștig intrigante, încurajând jucătorii să-și pună abilitățile la încercare.

În blackjack, jucătorii încearcă să obțină o mână cu o valoare mai mare decât cea a dealerului, fără a depăși 21. După ce primește două cărți, fiecare jucător decide dacă vrea să primească cărți suplimentare (hit) pentru a se apropia de 21 sau să rămână cu mâna curentă (stand). Dacă mâna jucătorului este mai mare decât a dealerului, dar nu depășește 21, jucătorul câștigă. Dacă depășește 21, jucătorul pierde automat. În cazul unei egalități, jucătorul își recuperează pariul.

În România, principalele jocuri de blackjack frecventate de utilizatori sunt: Blackjack VIP România 1, Blackjack VIP România 2, ONE Blackjack, Blackjack Classic 54, Blackjack 3 – Azure și Blackjack 14.

Întrebări frecvente cazinouri Revolut

© Copyright 2024 Cazinouri Bune