Cazinouri Okto.Cash 2024: Alimentează-ți contul de jucător rapid, fără un card bancar

Notă: 5 Voturi: 1

Cazinourile online au câștigat tot mai mult teren în fața cazinourilor stradale, venind la pachet cu numeroase avantaje și beneficii pentru jucători. Pe lângă varietatea de sloturi și jocuri de masă puse la dispoziția celor pasionați de jocuri de noroc, cazinourile online au câștigat în popularitate și prin faptul că sunt accesibile la orice oră din zi și din noapte, iar jucătorii își pot alimenta contul instant prin diferite metode sigure și de încredere, inclusiv prin Okto.Cash.

Poți să-ți încarci contul prin transfer bancar, cu cardul bancar, prin diferite portofele electronice și eWalleturi, dar și cash prin Okto.Cash, aceasta fiind una dintre cele mai cunoscute metode de plată implementate în cadrul multor cazinouri Okto.Cash 2024.

Ce este Okto.Cash?

Într-o definiție simplă, Okto.Cash este o metodă de plată prin care poți să depui bani cash (numerar) la cazinouri Okto.Cash 2024. Este o metodă de plată discretă, datorită căreia poți să te bucuri de experiența cazinourilor online fără a avea card bancar/cont bancar și fără să-ți introduci datele personale în platformele de plată digitale.

Cazinouri Okto.Cash 2024 Alimentează-ți contul de jucător rapid, fără un card bancar

Cum se face o depunere sau o retragere cu Okto.Cash?

În România, această metodă de plată a fost implementată de majoritatea cazinourilor licențiate. Este una de încredere, prin intermediul căreia jucătorii pot efectua operațiuni rapide de depunere sau retragere la cazinouri Okto.cash 2024.

Cum se face o depunere la cazinouri Okto.Cash 2024?

Pentru a face o depunere prin intermediul metodei de plată Okto.Cash, va trebui să urmezi câțiva pași simpli, în mare parte valabili la orice cazinou Okto.Cash din România:

 • Te autentifici în contul de jucător din cazinoul Okto.Cash ales;
 • Mergi la zona de ”Depunere” / ”Depunere Online” unde setezi suma pe care dorești să o depui și selectezi ca metodă de plată Okto.Cash;
 • Acceptă „Politica de confidențialitate Okto” și „Termenii de utilizare a serviciului Okto.Cash”, apoi apasă pe „Depunere”;
 • Se va genera un cod de bare QR/GS1/Paycode cu ajutorul căruia vei reuși de faci plata la cel mai apropiat punct Okto;
 • Arată vânzătorului codul de bare QR/GS1/Paycode pentru a-l scana sau scanează/introdu manual codul utilizând automatele de tip Self-Pay – secțiunea OKTO CASH;
 • Plătește cash la vânzător sau alimentează automatul de tip Self-Pay cu suma respectivă. Odată tranzacția finalizată, suma respectivă se va regăsi în contul tău de jucător în cadrul cazinoului Okto.Cash ales.

Cum se face o retragere la cazinouri Okto.Cash 2024?

Această metodă de plată nu poate fi folosită la retrageri. Pentru retrageri, poți alege o metodă alternativă OKTO (OKTO.PAY sau OKTO.WALLET), sau alte metode cum ar fi transfer bancar sau card bancar.

OKTO.PAY este o aplicație de plată, mai exact un portofel electronic, prin intermediul căreia poți gestiona plățile și încasările.

Avantaje cazinouri Okto.Cash 2024

Okto.Cash este o opțiune de plată folosită de tot mai mulți jucători care doresc să depună cash în cazinourile online, fără a avea nevoie de un cont sau card bancar. Ca orice altă metodă de plată, și Okto.Cash vine la pachet cu o serie de avantaje:

 • Majoritatea cazinourilor din România acceptă plățile prin intermediul Okto.Cash;
 • Tranzacția de depunere se face simplu și rapid prin Okto.Cash, fără a avea nevoie de alte date financiare;
 • Cazinourile organizează periodic campanii promoționale și pun la dispoziția jucătorilor bonusuri dacă aceștia fac depuneri prin Okto.Cash;
 • Poți depune prin Okto.Cash sume cuprinse între 20 de lei și 4.500 lei.

Dezavantaje cazinouri Apple Pay 2024

Această metodă de plată modernă prezintă și dezavantaje, cum ar fi:

 • Nu poți face retrageri prin Okto.Cash, dar poți alege alte metode de plată;
 • Lucrurile se complică puțin în cazul Okto.Wallet, pentru că trebuie să vă înregistrați pe platformă;

Deși metoda de plată Okto.Cash are numeroase avantaje, trebuie luate în calcul și dezavantajul faptului că nu poți face retrageri prin această metodă, atunci când dorești să joci pe cazinouri Okto.Cash 2024.

Taxe la depunere cu Okto.Cash

Prin Okto.Cash nu ai de plătit alte taxe față de cele stabilite prin lege. Aici facem referire la cei 2% opriți la sursă pentru orice depunere, recunoscută și sub denumirea de taxă de viciu, conform ordonanței de urgență OUG114, bani ce vor ajunge la bugetul de stat.

De exemplu, dacă dorești să depui 100 de lei prin Okto.Cash, în contul de jucător vor fi debitați 98 de lei. Unele cazinouri adaugă comisionul de 2% la suma depusă, ceea ce înseamnă că vei plăti 102 lei.

Este bine de știut ca toți jucătorii care folosesc opțiunea de plată Okto.Cash vor plăti această taxă la orice tranzacție de depunere.

Plățile prin Okto.Cash se pot finaliza doar la stațiile de plată  Selfpay, în moneda locală LEU/RON.

Cele mai bune cazinouri Okto.Cash 2024

Tot mai multe cazinouri licențiate în România au adoptat metoda de plată Okto.Cash pentru tranzacții rapide și sigure. Este o metodă de plată flexibilă și discretă, oferindu-le jucătorilor șansa de a depune în numerar la cazinourile Okto.Cash.

Însă, este bine de știut că plățile prin Okto.Cash se pot finaliza doar la stațiile de plată  Selfpay, în moneda locală LEU/RON. Mai jos aveți unele dintre cele mai bune cazinouri Okto.Cash din România:

Superbet

Bonus 1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 4.6 Voturi: 221

Limită minimă de depunere Superbet🍀 20 LEI
Limită maximă de depunere Superbet🌟 4.500 LEI
Durată depunere Superbet🔥 Instant
Limită minimă de retragere Superbet
Limită maximă de retragere Superbet
Durata retragerii Superbet
Tabel informații plăți cu Okto.Cash la Superbet

Superbet, unul dintre cele mai vechi cazinouri online licențiate și de încredere din România se află pe lista cazinourilor Okto.Cash, punând la dispoziția jucătorilor această metodă de plată.

Pentru a efectua o depunere prin Okto.Cash, accesează metoda de plată online Okto Cash din contul tău de jucător Superbet și selectează suma pe care dorești să o depui. Poți alege dintre valorile predefinite de 20, 50, 100, 150, 250, 500, 1000, 1500, 2500, 3000 sau 4500 RON.

Se generează un cod de bare QR/GS1/Paycode pe care îl poți arăta agentului de vânzări pentru a-l scana sau îl poți scana/introduce manual la automatele de plată. Apoi poți achita în numerar suma solicitată, iar contul tău va fi creditat imediat. Această metodă de plată este valabilă doar pentru depuneri.

WINBET

Bonus 9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Notă: 4.3 Voturi: 126

Limită minimă de depunere WINBET💎 20 LEI
Limită maximă de depunere WINBET🤩 4.500 LEI
Durată depunere WINBET🎊 Instant
Limită minimă de retragere WINBET
Limită maximă de retragere WINBET
Durata retragerii WINBET
Tabel informații plăți cu Okto.Cash la WINBET

Pe lista celor mai populare cazinouri Okto.Cash din România regăsești și WINBET. Pentru a efectua o depunere prin card Okto.Cash, nu rămâne decât să te conectezi în contul tău de jucător, să alegi opțiunea de depunere, să introduci suma dorită și să primești codul de bare / QR cod prin intermediul căruia poți finaliza plata la un terminal SelfPay. E bine de știut că limita minim de depunere e 20 de lei, iar cea maximă 4.500 de lei.

Las Vegas

Bonus până la 3.000 RON + 231 Rotiri Gratuite

Notă: 4.4 Voturi: 138

Limită minimă de depunere Las Vegas🎈 50 LEI
Limită maximă de depunere Las Vegas🌟 2.500 LEI
Durată depunere Las Vegas🏅 Instant
Limită minimă de retragere Las Vegas
Limită maximă de retragere Las Vegas
Durata retragerii Las Vegas
Tabel informații plăți cu Okto.Cash la Las Vegas

Las Vegas este unul dintre cele mai populare cazinouri ce acceptă tranzacțiile prin metoda de plată Okto.Cash. Dacă alegi să depui prin această metodă de plată, trebuie să știi că limita minim de depunere este de 50 de lei, iar cea maximă de 2.500 de lei. Tranzacțiile sunt realizate instant în cazul depunerilor prin Okto.Cash.

Maxbet

100% Bonus până la 2.000 RON + 200 Rotiri Gratuite

Notă: 4 Voturi: 110

Limită minimă de depunere Maxbet🥳 20 LEI
Limită maximă de depunere Maxbet👑 4.500 LEI
Durată depunere Maxbet⭐️ Instant
Limită minimă de retragere Maxbet
Limită maximă de retragere Maxbet
Durata retragerii Maxbet
Tabel informații plăți cu Okto.Cash la Maxbet

Maxbet este unul dintre cazinourile online de renume, ce oferă cele mai flexibile limite la depunere prin Okto.Cash. Poți depune minim 20 de lei și maxim 4.500 de lei prin Okto.Cash. De menționat că această metodă de plată se poate folosi doar la depuneri

Grație ofertelor de bonus fără depunere și prin metodele avantajoase de plată, Maxbet a ajuns să fie unul dintre cazinourile online de top din România.

Player

Bonus până la 2.000 RON + 777 Rotiri Gratuite

Notă: 4.1 Voturi: 99

Limită minimă de depunere Player🔥 20 LEI
Limită maximă de depunere Player💎 4.500 LEI
Durată depunere Player🎁 Instant
Limită minimă de retragere Player
Limită maximă de retragere Player
Durata retragerii Player
Tabel informații plăți cu Okto.Cash la Player

Pentru pasionații de gambling și jocuri de noroc, cazinoul online Player este o opțiune populară și de încredere prin prisma ofertelor de bun venit și prin metodele de plată puse la dispoziția jucătorilor.

Dacă alegi să depui prin Okto.Cash, limita minim este de 20 de lei, iar cea maximă de 4.500 de lei.

Cazinoul Okto.Cash Player nu percepe comisioane suplimentare pentru tranzacțiile prin Okto.Cash, dar oprește un comision de 2% la depunere, ca urmare a OUG 114/2028.

Casa Pariurilor

Pana la 2100 RON plus 500 rotiri gratuite Bonus de Bun Venit

Notă: 4.2 Voturi: 51

Limită minimă de depunere Casa Pariurilor🍀 20 LEI
Limită maximă de depunere Casa Pariurilor😎 4.500 LEI
Durată depunere Casa Pariurilor🥰 Instant
Limită minimă de retragere Casa Pariurilor
Limită maximă de retragere Casa Pariurilor
Durata retragerii Casa Pariurilor
Tabel informații plăți cu Okto.Cash la Casa Pariurilor

Folosind metoda de plată Okto.Cash la Casa Pariurilor, jucătorii se pot bucura de o metodă sigură și discretă, ideală pentru depuneri în numerar.

Limita minimă la depunere e de 20 de lei, iar limita maximă este de 4.500 lei cash. Tranzacțiile de depunere sunt realizate instant. Aceasta este o metodă de plată disponibilă doar pentru depuneri. Pentru retrageri, poți alege altă metodă de plată, cum ar fi transfer bancar, card bancar sa paysafecard.

Get’s Bet

Bonus 2.000 LEI + 450 Runde Gratuite

Notă: 3.7 Voturi: 75

Limită minimă de depunere Get’s Bet🤩 20 LEI
Limită maximă de depunere Get’s Bet💰 4.500 LEI
Durată depunere Get’s Bet🎉 Instant
Limită minimă de retragere Get’s Bet
Limită maximă de retragere Get’s Bet
Durata retragerii Get’s Bet
Tabel informații plăți cu Okto.Cash la Get’s Bet

Get’s Bet este unul dintre cazinourile Okto.Cash preferate de jucători prin varietatea metodelor de plată puse la dispoziția jucătorilor, dar și prin promoțiile de care aceștia pot beneficia, precum cele de rotiri gratuite fără depunere. Dacă alegi să depui prin Okto.Cash, limita minim este de 20 de lei, iar cea maximă de 4.500 de lei.

Puteți depune doar sume fixe precum: 20, 50, 100, 150 ,250, 500, 1.000, 1.500, 2.500, 3.000 sau 4.500 lei.

Cazinoul Okto.Cash GetsBet nu are comisioane suplimentare pentru tranzacțiile prin Okto.Cash, dar vei plăti 2% la depunere, ca urmare a OUG 114/2028, aceasta fiind taxa de viciu.

NetBet

Bonus 7.000 RON + 700 Runde Gratuite

Notă: 4.2 Voturi: 77

Limită minimă de depunere NetBet⭐️ 20 LEI
Limită maximă de depunere NetBet💎 4.500 LEI
Durată depunere NetBet🥇 Instant
Limită minimă de retragere NetBet
Limită maximă de retragere NetBet
Durata retragerii NetBet
Tabel informații plăți cu Okto.Cash la NetBet

Okto.Cash este o metodă de depunere simplă și sigură pentru realimentarea contului tău NetBet, unul dintre cele mai bune cazinouri Okto.Cash din România. Pentru a depune cu această metodă, accesează secțiunea de depunere și selectează Okto.Cash. Dacă alegi să depui prin Okto.Cash, limita minim este de 20 de lei, iar cea maximă de 4.500 de lei.

După ce ai introdus suma, apasă pe butonul de confirmare. În câteva secunde va fi afișat un cod de plată din 6 cifre. Utilizează-l pentru a efectua plata la o stație de plată SelfPay din apropiere. Codul e valabil 24 de ore de la generare.

ContiCazino

Bonus 4.500 RON + 300 Rotiri Gratuite

Notă: 3.9 Voturi: 55

Limită minimă de depunere ContiCazino☘️ 20 LEI
Limită maximă de depunere ContiCazino🤑 4.500 LEI
Durată depunere ContiCazino👑 Instant
Limită minimă de retragere ContiCazino
Limită maximă de retragere ContiCazino
Durata retragerii ContiCazino
Tabel informații plăți cu Okto.Cash la ContiCazino

ContiCazino este unul dintre cele mai bune cazinouri Okto.Cash. Pune la dispoziția jucătorilor această metodă de depunere simplă, sigură și rapidă. Dacă alegi să depui prin Okto.Cash la ContiCazino, limita minim este de 20 de lei, iar cea maximă de 4.500 de lei.

După ce ai introdus suma, apasă pe butonul de confirmare. În câteva secunde va fi afișat un cod de plată din 6 cifre. Utilizează-l pentru a efectua plata la o stație de plată SelfPay din apropiere, în România existând peste 9000 de astfel de stații de plată. Codul e valabil 24 de ore de la generare.

Winner

Bonus 2.200 LEI + 680 Rotiri Gratuite

Notă: 3.4 Voturi: 61

Limită minimă de depunere Winner🎊 20 LEI
Limită maximă de depunere Winner🏆 4.500 LEI
Durată depunere Winner🥳 Instant
Limită minimă de retragere Winner
Limită maximă de retragere Winner
Durata retragerii Winner
Tabel informații plăți cu Okto.Cash la Winner

Winner se află pe lista celor mai bune cazinouri Okto.Cash, având implementată această metodă de plată. Cei ce doresc discreție și preferă depunerile cash la Winner, au posibilitatea de a depune prin Okto.Cash, fără a avea nevoie de un cont sau card bancar. De asemenea, dacă nu ai încă un cont, poți beneficia și de oferta de bonus fără depunere la crearea acestuia.

Această metodă de plată este valabilă doar la depuneri, iar pentru a finaliza tranzacția trebuie să mergi la un aparat SelfPay din apropiere unde depui cash în baza codului obținut online pe site-ul cazinoului Okto.Cash. În România existând peste 9000 de astfel de stații de plată.

Conform OUG 114/2018 art. 53 si a Ordinului 38 al ONJN (Oficiul National al Jocurilor de Noroc din Romania), fiecare depunere este taxata 2% din valoare.

De ce să alegi cazinouri Okto.Cash 2024?

În procesul de selecție al cazinourilor online, jucătorii țin cont și de metodele de plată disponibile. Unii preferă cardul bancar, alții portofelele electronice, dar sunt și jucători care preferă depunerile cash.

Pentru cei din urmă există Okto.Cash, o metodă simplă de depunere pentru care nu aveți nevoie să vă înregistrați pe alte platforme online în afara de site-ul cazinoului.

Okto.Cash este o metodă de plată populară în România, disponibilă la majoritatea cazinourilor Okto.Cash. Tranzacțiile sunt rapide și sigure, ce pot fi inițiate pe site-ul cazinourilor și finalizate la un terminal SelfPay.

Cele mai populare jocuri din cazinouri Okto.Cash

Cele mai populare jocuri din cazinouri Okto.Cash

Industria jocurilor de noroc și a cazinourilor online crește de la an la an, atrăgând un număr tot mai mare de pasionați și dornici să-și încerce norocul la sloturi video, ruletă, poker, pariuri sportive, loto etc.

Cazinourile online au câștigat tot mai mult în popularitate, oferind o gamă variată de opțiuni de joc și o varietate de evenimente sportive.

Păcănelele

Păcănelele rămân cele mai populare jocuri de noroc din cazinourile online Okto.Cash, asigurând o mare parte din venitul acestora. Acestea atrag jucătorii cu jackpoturi impresionante și bonusuri captivante, dar și prin tematici diferite, dinamicitate, grafică etc.

Printre cele mai populare păcănele din cadrul cazinourilor Okto.Cash regăsim Aviator,  San Quentin (NoLimit City); Shining Crown (EGT) sau Gates of Olympus 1000, Sweet Bonanza Christmas, Big Bass Splash, The Dog House Megaways (Pragmatic Play).

Ruleta

Ruleta este unul dintre cele mai vechi jocuri, fiind popular atât în cazinourile stradale, dar și în cazinouri Okto.Cash. Jocul de ruletă este foarte captivant și intrigant pentru că-ți testează abilitățile de a dezvolta o strategie de joc, dar și pentru că-ți pune norocul la încercare. Ruleta Live aduce experiența de cazinou clasic în confortul propriei tale case, oferindu-ți opțiunea de a interacționa cu dealerul real sau cu ceilalți jucători aflați la masă.

Printre cele mai căutate jocuri de ruletă din cazinouri Okto.Cash regăsim: Auto-Roulette, Diamond Roulette, Speed Roulette și Roulette Lobby.

Blackjack

Blackjack este unul dintre cele mai populare jocuri de cărți, accesat de un număr tot mai mare de pasionați de gambling. Nu trebuie să ai experiență pentru a juca Blackjack, însă îți recomandăm să te informezi cu privire la reguli. Blackjack-ul se mai regăsește și sub denumirea de 21, iar scopul fiecărui jucător este să aibă o mână de cărți care să o întreacă pe cea a dealer-ului, însă fără a depăși 21.

În cazinouri Okto.Cash 2024, cele mai populare jocuri de Blackjack sunt: Blackjack Gold 1, Blackjack A, Blackjack VIP Z și Unlimited Blackjack.

Întrebări frecvente cazinouri Okto.Cash

© Copyright 2024 Cazinouri Bune