Winboss Bonus fara Depunere: 50 Rotiri Gratuite la Starlight Princess de la Pragmatic Play

Notă: 5 Voturi: 1

Winboss este unul dintre operatorii de online casino apărut destul de recent pe piața din România. Cu toate acestea, platforma de cazino este la curent cu promoțiile și bonusurile actuale, oferind beneficii pe măsură.

100% Bonus până la 3.000 RON + 1000 Free Spins

Notă: 3.5 Voturi: 47

Winboss bonus fara depunere vine cu 50 de rotiri gratuite pentru fiecare jucător nou care se înscrie pe platformă și finalizează cu succes procesul de verificare.

Winboss bonus fara depunere😍 50 rotiri gratuite la Starlight Princess
Condiții de acordare☘️ La verificarea contului
Tip bonus🌟 Rotiri gratuite
Revendicarea bonusului🔥 Maxim 48 de ore
Rulaj💎 15X
Limita maximă a pariului pentru rulaj🏅 20 LEI
Limită de câștig💰 500 LEI
Tabel informații Winboss bonus fara depunere

Winboss bonus fara depunere: 50 Rotiri Gratuite la slotul online Starlight Princess

Winboss bonus fara depunere 50 rotiri gratuite Starlight Princess

Winboss bonus fara depunere îți oferă șansa de a câștiga bani reali fără nicio investiție proprie. Valabil doar pentru utilizatorii noi, bonusul îți acordă 50 de rotiri gratuite la unul dintre cele mai populare sloturi online de la Pragmatic Play, Starlight Princess.

Rotirile gratuite sunt valabile doar pentru jocul de păcănele menționat și se joacă la o miză de 0,20 LEI fiecare. Promoția este disponibilă în maxim 48 de ore de la îndeplinirea procesului de verificare a contului. Accesează link-ul special, verifică-ți contul nou creat și bucură-te de 50 de rotiri gratuite fără depunere și cu rulaj avantajos!

Cum pot obține Winboss bonus fara depunere?

Winboss bonus fara depunere se obține rapid și simplu, în doar câteva minute. Dacă ești un jucător nou și îți dorești să câștigi 50 de rotiri gratuite la Starlight Princess, iată ce ai de făcut:

 1. Înregistrează-te pe site-ul cazinoului folosind acest link special;
 2. Verifică-ți contul creat prin intermediul unui act de identitate valid pentru a confirma informațiile furnizate la înregistrare;
 3. Odată ce contul este verificat, cele 50 de rotiri gratuite Winboss bonus fara depunere vor fi adăugate automat în cont;
 4. Oferta este valabilă doar pentru slotul online Starlight Princess, unde fiecare rotire se joacă la o valoare fixă de 0,20 LEI;
 5. Bonusul este creditat în cont în maxim 48 de ore de la verificare;
 6. Pentru a putea retrage eventualele câștiguri, trebuie îndeplinite condițiile de rulaj de 15X asociate ofertei;
 7. Rulajul trebuie îndeplinit în termen de 24 de ore și suma maximă a pariului care poate fi plasat pentru îndeplinirea acestuia este de 20 LEI;
 8. Limita maximă de câștiguri este de 500 LEI;

Cerințe de rulaj pentru Winboss bonus fara depunere

Din punctul meu de vedere, Winboss bonus fara depunere se află printre cele mai avantajoase oferte în ceea ce privește condițiile de rulaj. Rulajul care trebuie realizat în urma rotirilor gratuite este de doar 15X. Acest lucru înseamnă că posibilele câștiguri obținute din cele 50 de rotiri gratuite la Starlight Princess trebuie rulate de 15 ori înainte de a le putea retrage.

Astfel, dacă ai obținut un bonus de 10 LEI, va trebui să rulezi în secțiunea de Cazino 150 de LEI pentru a putea efectua retragerea. Rulajul trebuie efectuat în termen de 24 de ore de la utilizarea integrală a bonusului, iar miza care se ia în considerare nu poate fi mai mare de 20 de LEI.

Este important de menționat totodată și faptul că nu vei putea retrage mai mult de 500 de LEI, folosindu-te de Winboss bonus fara depunere. Toate câștigurile eventuale care depășesc această sumă vor fi anulate automat.

Termeni și condiții pentru bonusul fara depunere Winboss

Fiecare ofertă a operatorului de cazino online Winbooss, inclusiv cea de bonus fara depunere, este supusă unor termeni și condiții. Pentru șansa de a câștiga bani reali cu acest bonus, ține cont de regulamentul platformei de jocuri de noroc:

 • Winboss bonus fara depunere se acordă exclusiv jucătorilor noi;
 • Fiecare utilizator poate activa acest bonus o singură dată;
 • Winboss bonus fara depunere constă în 50 de rotiri gratuite la slotul online Starlight Princess de la Pragmatic Play;
 • Promoția se activează automat doar după ce ai finalizat procesul de verificare a contului;
 • Eventualele câștiguri din rotirile gratuite sunt supuse unor condiții de rulaj de 15X;
 • Rulajul trebuie efectuat în 24 de ore în secțiunea de Cazino, iar miza pariurilor care se iau în considerare pentru acesta nu poate depăși 20 de LEI;
 • Valoarea maximă a câștigurilor care se pot retrage nu poate depăși 500 de LEI;
 • Solicitarea oricărei retrageri înainte de efectuarea condițiilor de rulaj va duce la anularea bonusului;

Întrebări frecvente Winboss bonus fara depunere

50 Rotiri Gratuite Fără Depunere Starlight Princess
© Copyright 2024 Cazinouri Bune