WinBet Bonus de Bun Venit: Până la 9.000 LEI și 1.000 Rotiri Gratuite!

Notă: 5 Voturi: 2

Industria cazinourilor online este într-o continuă evoluție și transformare, iar factorii ce fac diferența țin de servicii, programe de loialitate și bonusuri. Amatorii de jocuri de cazinou și pariuri sportive sunt atrași de pachete de bun venit cât mai bogate în rotiri gratuite și bonusuri la depunere.

WinBet face parte din lista cazinourilor online cu cea mai atractivă ofertă de întâmpinare, oferind jucătorilor ocazia de a testa platforma online și de a se bucura de experiența celor mai noi jocuri. WinBet Bonus de Bun Venit se află printre cele mai atractive promoții de acest tip. Oferta este valabilă în perioada 12 martie – 31 martie 2024.

WinBet bonus de bun venit se acordă tuturor jucătorilor noi înregistrați în platforma WinBet, care și-au validat contul prin încărcarea actului de identitate. Oferta este valabilă pentru o singură adresa de domiciliu/device/adresa IP/cont de joc. În caz de activități neconforme, câștigurile obținute vor fi anulate.

Bonus 9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite

Află ce spun alții! Citește Păreri Winbet acum!

Notă: 4.5 Voturi: 211

Accesează link-ul ofertei, creează contul nou de jucător și validează-l cu buletinul. Acceptă oferta WinBet bonus de bun venit și bucură-te de cele mai populare jocuri de cazinou.

WinBet Bonus de Bun Venit🤑 Până la 9.000 de lei + 1.000 de rotiri gratuite
Tip bonus🎁 Bonus procentual + Rotiri Gratuite
Condiții de acordare🥳 La înregistrare și la efectuarea unei depuneri
Rulaj bonus procentual☘️ Prima depunere – 30X;
🔥
A doua depunere – 25X;
🌟
A treia depunere – 20X;
Rulaj Rotiri Gratuite😍 Fără rulaj
Valoare bonus💰 Bonus Cazino de 100% până la 3.000 LEI
💎
Bonus Cazino de 125% până la 3.000 LEI
🏅
Bonus Cazino de 150% până la 3.000 LEI
Rotiri Gratuite🏆 400 de Rotiri Gratuite pentru Book of Magic
👑
400 de Rotiri Gratuite pentru Shining Crown
🎉
200 de Rotiri Gratuite pentru Big Bass Bonanza
Creditarea bonusului🤩 Imediat după fiecare depunere
 Valabilitate bonus🎊 Prima depunere – 14 zile de la creditare
🎈
A doua depunere – 7 zile de la creditare
🥰
A treia depunere -7 zile de la creditare
Tabel informații WinBet Bonus de Bun Venit

Ce include oferta WinBet Bonus de Bun Venit?

WinBet Bonus de Bun Venit Până la 9.000 Lei și 1.000 Rotiri Gratuite!

Oferta WinBet bonus de bun venit cuprinde 3 bonusuri pentru primele 3 depuneri, cu valoare de până la 9.000 de lei, la care sunt adăugate 1.000 de Rotiri Gratuite. Este un pachet de start complex și atrăgător, iar din propria experiență pot spune că WinBet Bonus de Bun Venit este unul extrem de generos. Promoția vine cu avantaje notabile pentru fiecare jucător nou ce dorește să se bucure de distracție și experiențe inedite pe WinBet.

Bonusul de Bun Venit va fi acordat tuturor conturilor de joc nou create, dar numai după verificarea documentului de identitate. Această verificare trebuie să fie efectuată în termen de maxim 30 de zile de la crearea contului de joc. Actul de identitate se încarcă în prealabil la secțiunea „Profil – Verificarea Documentelor”.  După aprobarea documentului, Bonusul de Bun Venit va putea fi găsit în secțiunea „Ofertele mele”.

Pachetul este alcătuit din 3 bonusuri pentru primele 3 depuneri, plus un cadou de 1.000 de Rotiri Gratuite. Pentru a beneficia de toate bonusurile, acestea trebuie finalizate integral. În cazul în care un bonus se anulează, nu veți mai putea beneficia de restul pachetului WinBet Bonus de Bun Venit.

WinBet Bonus de Bun Venit se acordă pentru primele 3 depuneri, astfel:

DepunereProcent bonus acordatValoarea maximă a bonusului
🥇 Prima depunere🍀 100%💰 3.000 LEI
🥈 A doua depunere🌟 125%💎 3.000 LEI
🥉 A treia depunere🔥 150%🏆 3.000 LEI
Tabel informații WinBet Bonus de Bun Venit

Prima depunere pentru WinBet Bonus de Bun Venit

Astfel, la primul depozit poți depune până la 3.000 de lei și primești bonus 3.000 lei (valoarea maximă a bonusului), conform procentului de 100%. La prima depunere, condiția de rulaj e de 30X (suma depusă + bonus).

De exemplu, la prima depunere de maxim 3.000 de lei veți primi bonus 100%, ceea ce înseamnă că dacă depuneți 3.000 de lei veți mai primi 3.000 de lei bonus. Veți avea rulaj 30X, ceea ce înseamnă 6.000 de lei (depunere + bonus) x 30 = 180.000 de lei.

Cerințele de rulaj trebuie realizate în 48 de ore de la activare. Perioada de activare a bonusului este de 14 zile de la momentul primirii acestuia.

A doua depunere pentru WinBet Bonus de Bun Venit

La a doua depunere, Bonusul procentual e de 125% din depunere, dar nu mai mult de 3.000 de lei. Puteți depune maxim 2400 de lei pentru a primi un bonus maxim de 3.000 de lei (125% din suma depusă). Condiția de rulaj pentru al doilea bonus e de 25X (suma depusă + bonus).

De exemplu, la a doua depunere de maxim 2.400 de lei, veți primi bonus 125%, ceea ce înseamnă 3.000 de lei. Veți avea rulaj 25X, ceea ce înseamnă 5.400 de lei (depunere + bonus) x 25 = 135.000 de lei.

Perioada de activare a bonusului este de 7 zile de la momentul primirii acestuia. Cerințele de rulaj trebuie realizate în 2 zile din momentul activării.

A treia depunere pentru WinBet Bonus de Bun Venit

Pentru a treia depunere din oferta WinBet Bonus de Bun Venit poți primi 150% din suma depusă, dar nu mai mult de 3.000 de lei. Cu alte cuvinte, puteți depune maxim 2.000 de lei și primiți astfel un bonus de 3.000 de lei. Al treilea bonus are condiții de rulaj de 20X (suma depusă + bonus).

De exemplu, la a doua depunere de 2.000 de lei, veți primi bonus 150%, ceea ce înseamnă 3.000 de lei. Veți avea rulaj 25X. Suma de 5.000 de lei (depunere + bonus) x 20 = 100.000 de lei.

Pentru cele trei bonusuri la depunere, pariul maxim acceptat la rulaj e de 15 lei. Dacă vei dori să mizezi mai mult de 15 lei, nu se va lua în calcul la rulaj.

Bonusul trebuie activat imediat după efectuarea plății, având depunerea intacta (nejucată). Bonusul este activ pentru jocurile de la Amusnet, CT Interactive, Habanero, Playson, Evoplay, EGT Digital, Yggdrasil, Skywind.

Suma maximă care poate fi retrasă din fiecare bonus este de 10.000 lei. Orice câștiguri obținute peste suma de 10.000 lei vor fi anulate în momentul finalizării rulajului și/sau o dată cu solicitarea retragerii unice. Chiar dacă rulajul a fost efectuat, anularea sumelor care depășesc limita maximă de retragere se va face în mod repetat pentru orice câștiguri provenite din promoția WinBet Bonus de Bun Venit.

După finalizarea integrală a celor trei bonusuri la depunere, vei primi cadou 1.000 de rotiri gratuite ce fac parte din WinBet Bonus de Bun Venit. Cele 1.000 de rotiri gratuite din WinBet Bonus de Bun Venit se vor acorda împreună, în același timp, după finalizarea celor 3 bonusuri.

Astfel, vei primi 400 de Rotiri Gratuite la Book of Magic (Amusnet); 400 de rotiri la Shining Crown (EGT Digital) și 200 de Rotiri Gratuite la Big Bass Bonanza (Pragmatic Play). Eventualele câștiguri rezultate în urma utilizării celor 1000 de rotiri sunt fără rulaj.

Rotiri GratuiteJocProvider
🍀 400🤩 Book of Magic🔥 Amusnet
💎 400😎 Shining Crown🏆 EGT Digital
⭐️ 200🥰 Big Bass Bonanza🏅 Pragmatic Play
Tabel informații rotiri gratuite WinBet Bonus de Bun Venit

Rotirile gratuite pot fi jucate în maxim 7 zile din momentul activării acestora în contul tău de jucător. Suma maximă care poate fi retrasă din această promoție este de 1.000 de lei.

Reamintim faptul că oferta WinBet bonus de bun venit este valabilă pentru o singură adresa de domiciliu/device/adresa IP/cont de joc. În caz de activități neconforme cu termenii și condițiile campaniei WinBet Bonus de Bun Venit, câștigurile obținute vor fi anulate.

Cum poți beneficia de WinBet Bonus de Bun Venit?

Promoția de bun venit WinBet  este disponibilă doar pentru jucătorii noi care își fac cont pe WinBet și-l validează cu buletinul. Pentru a fi eligibil pentru primirea bonusului de bun venit WinBet, trebuie să încarci cartea de identitate în secțiunea „Profil – Verificarea Documentelor”.  După aprobarea documentului, WinBet Bonusul de Bun Venit va putea fi găsit în secțiunea „Ofertele mele”.

Procesul de înregistrare și revendicare este extrem de simplu și facil pentru toată lumea. Toată procedura poate dura câteva minute, urmând ca apoi să te bucuri de experiența de joc la WinBet. Dar pentru acest lucru, trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

 1. Accesezi link dedicat ofertei de bun venit WinBet;
 2. Îți deschizi cont la WinBet, urmând indicațiile din platformă;
 3. Finalizezi înscrierea prin confirmarea cu buletinul a informațiilor completate în procesul de înregistrare. Această verificare trebuie să fie efectuată în termen de maxim 30 de zile de la crearea contului de joc;
 4. Intri în contul tău de jucător și faci depunerile conform Winbet bonus de bun venit;
 5. Pentru fiecare depunere va trebui să activezi oferta bonus de bun venit WinBet, având depunerea intacta (nejucată);
 6. Îndeplinește condițiile de rulaj asociate bonusului primit;
 7. După îndeplinirea condițiilor de rulaj ce țin de bonusul procentual, vei primi rotirile gratuite;
 8. Eventualul câștig rezultat în urma ofertei Winbet bonus de bun venit, după îndeplinirea condițiilor de rulaj, va fi transferat în balanța reală.
 9. Joacă responsabil!

Unde poți folosi WinBet Bonus de Bun Venit?

Înainte de a revendica promoția WinBet bonus de bun venit, este bine să citești cu atenție toate informațiile cu privire la această ofertă de bun venit WinBet.

Prin documentare temeinică înainte de revendicare, vei înțelege ce ai de făcut și vei acționa în consecință pentru a te bucura de o experiența completă în cadrul cazinoului online WinBet

WinBet bonus de bun venit se acordă o singură dată per jucător/gospodărie/device/adresă IP.  Dacă cineva din casă și-a făcut un cont la WinBet și a beneficiat de oferta de bun venit WinBet, tu nu vei mai putea revendica acest bonus.

Oferta WinBet Bonus de Bun Veni este extrem de generoasă și atractivă, cuprinzând până la 9.000 de lei și 1.000 de rotiri gratuite.

La ce condiții de rulaj este supus WinBet Bonus de Bun Venit?

Pachetul promoțional WinBet Bonus de Bun Venit este supus unor termeni și condiții. Cele trei bonusuri procentuale, ce sunt acordate la depunere, au cerințe de rulaj astfel: Bonus 1 – 30X; Bonus 2 – 25X; Bonus 3 – 20X. Însă sumele acordate bonus nu pot depăși 3.000 de lei. Cerințele de rulaj trebuie realizate în 48 de ore din momentul activării.

Bonusul este activ pentru jocurile de la Amusnet, CT Interactive, Habanero, Playson, Evoplay, EGT Digital, Yggdrasil, Skywind

Termeni și condiții generale pentru WinBet Bonus de Bun venit

Promoția Winbet Bonus de Bun Venit este supusă unor termeni și condiții generale, pe care orice jucător va trebui să le respecte pentru a se putea bucura pe deplin de avantajele acestei oferte.

Citește cu atenție termenii și condițiile ofertei WinBet bonus de bun venit pentru a înțelege pe deplin cum se acordă bonusul, condițiile de rulaj, ce sume poți să retragi etc. Este esențial ca toți jucătorii să procedeze la fel. Iată principalele puncte care constituie termenii și condițiile acestui bonus:

 • WinBet bonus de bun venit este eligil o singură dată pentru fiecare jucător nou (per gospodărie, computer, metodă de plată nominală și / sau dispozitiv mobil) care se înregistrează pe platforma online WinBet;
 • Pentru a fi eligibil pentru primirea bonusului, trebuie să-ți validezi datele înregistrate în cont prin încărcarea actul de identitate în secțiunea de Profil – Verificarea documentelor;
 • La prima accesare a contului, jucătorii pot alege să accepte sau să refuze bonusul de bun venit;
 • Oferta include trei bonusuri procentuale la depunere, ce pot însuma maxim 9.000 de lei și 1.000 de rotiri gratuite;
 • Prima depunere îți oferă 100% bonus din suma depusă, dar nu mai mult de 3.000 de lei; a doua depunere își oferă un bonus de 125% din suma depusă, dar nu mai mult de 3.000 de lei și a treia depunere îți aduce un bonus de 150% din suma depusă, dar nu mai mult de 3.000 de lei;
 • Există condiții specifice de rulaj astfel: Bonus 1 – 30X (suma depusă + bonus); Bonus 2 – 25X (suma depusă + bonus); Bonus 3 – 20X (suma depusă + bonus);
 • După îndeplinirea condițiilor de rulaj, suma rezultată poate fi transferată în balanța reală. Suma maximă care poate fi retrasă din fiecare bonus este de 10.000 lei;
 • După finalizarea celor trei bonusuri, vei primi 1.000 de rotiri gratuite fără rulaj: 400 de rotiri la Book of Magic (Amusnet); 400 de rotiri la Shining Crown (EGT Digital) și 200 de rotiri la Big Bass Bonanza (Pragmatic);
 • Rotirile gratuite pot fi folosite la jocurile selectate de WinBet;
 • Dacă soliciți o retragere înainte de a îndeplini condițiile aferente campaniei WinBet bonus de bun venit, atât bonusul cât și posibilele câștiguri deja obținute din bonus vor fi anulate;

Întrebări frecvente WinBet Bonus de Bun Venit

Bonus 9.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite
© Copyright 2024 Cazinouri Bune