Vlad Cazino Bonus de Bun Venit: 100% Bonus până la 1.500 RON + 225 Rotiri Cash

Notă: 5 Voturi: 1

Vlad Cazino, unul dintre cele mai cunoscute cazinouri online licențiate în România (L1160657W000330), întâmpină pasionații de gambling cu o ofertă generoasă. Vlad Cazino Bonus de Bun Venit este compus dintr-o parte procentuală – bonus 100% de până la 1.500 lei – și o parte cu rotiri gratuite – 225 de Rotiri cash (fără condiții de rulaj).

Oferta este disponibilă doar pentru conturile noi. Dacă și tu dorești să te bucuri de distracție și aventură la Vlad Cazino, accesează link-ul special, deschide cont nou și alege Vlad Cazino Bonus de Bun Venit, respectând condițiile de eligibilitate.

100% Bonus până la 1.500 RON + 225 Rotiri Cash

Notă: 3.9 Voturi: 77

Trebuie să ai peste 18 ani, reședința în România, să deschizi un cont nou la Vlad Cazino (nu trebuie să ai alt cont) și să faci o minimă depunere de 25 de lei.

Vlad Cazino Bonus de Bun Venit🤑 Bonus 1.500 LEI + 225 Rotiri Cash
Tip Bonus🏅 Bonus procentual + Rotiri Gratuite
Condiții de acordare🤩 La înregistrare, în urma primei depuneri
Rulaj bonus procentual☘️ 35X
Valoarea bonus procentual🌟 Până la 1.500 de LEI
Creditarea bonusului💰 După depunere
Rotiri Gratuite🥇 Runda 1 – 60 Rotiri Gratuite la slotul Exclusiv Jungle Jamboree
🥈
Runda 2 – 100 Rotiri Gratuite la slotul Fire Joker
🥉
Runda 3 – 65 Rotiri Gratuite la Big Bass Splash
Rulaj Rotiri Gratuite🎰 Fără Rulaj
Valabilitate bonus🎊 7 de zile de la activare
Tabel informații Vlad Cazino Bonus de Bun Venit

Vlad Cazino Bonus de Bun Venit se acordă doar conturilor noi, deschise de jucători cu vârsta minimă 18 ani, care au reședința în România și fac o minimă depunere de 25 de lei. Se acordă un singur bonus pe gospodărie/familie/IP.

Ce include oferta Vlad Cazino Bonus de Bun Venit?

Vlad Cazino Bonus de Bun Venit 100% Bonus până la 1.500 RON + 225 Rotiri Cash

Promoția Vlad Cazino Bonus de Bun Venit are o parte procentuală și una ce constă în rotiri gratuite. Faci o primă depunere de până la 1.500 de lei și Vlad Cazino dublează suma depusă. De exemplu: dacă depui 500 de lei, vei primi bonus 100% tot 500 de lei. Dacă vrei să beneficiezi de maxim bonus 100% din oferta Vlad Cazino Bonus de Bun Venit, trebuie să depui 1.500 de lei.

Pe lângă bonusul de 100%, Vlad Cazino Bonus de Bun Venit mai cuprinde și 225 Rotiri Cash, care sunt oferite în trei runde, în primele 5 zile lucrătoare de la data primei depuneri.

Runda 1 – 60 Rotiri Gratuite la slotul Exclusiv Jungle Jamboree, în următoarea zi lucrătoare de la data primei depuneri, până la 23.59. De exemplu: dacă ai făcut depunerea luni, marți până la 23.59 vei primi rotirile. Dacă ai depus vineri, luni vei primi rotirile. Acestea rotiri nu au condiții de rulaj.

Runda 2 – 100 Rotiri Gratuite la slotul Fire Joker. Vor fi creditate în ziua 3 (zi lucrătoare) de la data primei depuneri, până la 23.59. Rotirile sunt CASH, fără condiții de rulaj.

Runda 3 – 65 Rotiri Gratuite la Big Bass Splash. Vor fi creditate în ziua 5 (zi lucrătoare) de la data primei depuneri până în ora 23.59. Rotirile sunt CASH, fără condiții de rulaj.

Rotiri GratuiteJoc
🤩 60🔥 Exclusiv Jungle Jamboree
🥳 100🍀 Fire Joker
🥰 65👑 Big Bass Splash
Tabel informații rotiri gratuite Vlad Cazino Bonus de Bun Venit

Cum pot beneficia de Vlad Cazino Bonus de Bun Venit?

Această ofertă nu poate fi combinată cu alt bonus activ. Astfel, bonusul la depunere trebuie rulat mai întâi, după care se vor primi rotirile gratuite. În cazul în care ai deja un bonus activ în cont, trebuie îndeplinite cerințele de rulaj ale acestuia. Dacă accepți alt bonus, toate pariurile plasate cu banii bonus inițiali vor fi anulate.

Procesul de înregistrare este simplu și intuitiv pentru toată lumea. Din experiență, pot spune că tot procesul de înregistrare și revendicare a ofertei Vlad Cazino Bonus de Bun Venit poate dura câteva minute.

Pentru a te bucura și tu de Vlad Cazino Bonus de Bun Venit, trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

 1. Accesezi acest link dedicat ofertei de bun venit Vlad Cazino;
 2. Îți faci cont pe pagina cazinoului online Vlad Cazino, urmând indicațiile din formular;
 3. Finalizezi înscrierea prin confirmarea și validarea contului;
 4. Intri în contul tău de jucător și faci depunerea conform Vlad Cazino bonus de bun venit;
 5. Îndeplinește condițiile de rulaj asociate bonusului procentual primit în urma depunerii;
 6. După îndeplinirea condițiilor de rulaj ce țin de bonusul de 100% din cadrul promoției Vlad Cazino Bonus de Bun Venit, vei primi rotirile gratuite;
 7. Cele 225 de Rotiri Cash vor fi alocate în trei runde;
 8. Eventualul câștig rezultat în urma ofertei Vlad Cazino bonus de bun venit, după îndeplinirea condițiilor de rulaj, va fi transferat în balanța reală;
 9. Joacă responsabil!

Care sunt condițiile de rulaj pentru Vlad Cazino Bonus de Bun Venit?

Promoția Vlad Cazino Bonus de Bun Venit este supusă unor termeni și condiții, iar una face referire la condițiile de rulaj. Din toată oferta generoasă, doar bonusul 100% are condiții de rulaj de 35X în cadrul sloturilor și jocurilor video. Rotirile Cash nu au cerințe de rulaj.

De exemplu, dacă alegi să depui 500 de lei, vei primi 500 de lei bonus 100% Vlad Cazino Bonus de Bun Venit, iar acesta va trebui rulat de 35 de ori la sloturi și jocuri video. Dacă alegi să-ți încerci norocul la Cazinoul Live, rulajul e de 50X.

Termeni și condiții generale pentru Vlad Cazino Bonus de Bun venit

Înainte de a revendica bonusul de bun venit Vlad Cazino, se recomandă să citiți termenii și condițiile pentru a vă putea bucura pe deplin de acesta.

Este indicat să te documentezi despre ce înseamnă și ce implică Vlad Cazino Bonus de Bun Venit înainte de a fi activat. Pentru a beneficia de bonusul procentual și de rotirile gratuite, trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj, dar înainte de toate trebuie să fii eligibil.

Iată principalele puncte ce fac parte din termenii și condițiile bonusului de bun venit Vlad Cazino:

 • Vlad Cazino bonus de bun venit se acordă o singură dată pentru fiecare jucător nou care se înregistrează în platforma online;
 • Pentru a fi eligibil pentru primirea bonusului, trebuie să ai 18 ani, reședința în România și să faci o primă depunere între 25 de lei și 1.500 de lei;
 • La prima accesare a contului, poți alege să accepți sau să refuzi bonusul de bun venit;
 • Oferta include un bonus procentual la depunere, de până la 1.500 de lei;
 • Bonusul procentual 100% din Vlad Cazino Bonus de Bun Venit are condiții de rulaj 35X la sloturi și jocurile video;
 • După îndeplinirea condițiilor de rulaj, suma rezultată poate fi transferată în balanța reală;
 • După finalizarea bonusului procentual, vei primi rotirile cash:
 • Rotirile gratuite pot fi folosite la jocurile selectate de Vlad Cazino. Nu au condiții de rulaj!
 • Dacă soliciți o retragere înainte de a îndeplini condițiile aferente ofertei Vlad Cazino bonus de bun venit, atât bonusul cât și posibilele câștiguri deja obținute din bonus vor fi anulate.

Întrebări frecvente Vlad Cazino Bonus de Bun Venit

100% Bonus până la 1.500 RON + 225 Rotiri Cash
© Copyright 2024 Cazinouri Bune