Unibet Bonus de Bun Venit: Bonus 100% până la 1.000 LEI și 200 Rotiri Cash!

Notă: 5 Voturi: 1

Unibet Bonus de Bun Venit este oferta de întâmpinare a noilor jucători care își fac cont la Unibet și realizează prima depunere. Cuprinde bani și rotiri cash pentru o experiență completă și complexă în cadrul cazinoului online.

100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash

Notă: 4 Voturi: 150

Astfel, noii jucători care își fac cont la Unibet vor putea beneficia de Unibet Bonus de Bun Venit și vor primi bonus 100% până la 1.000 de lei și 200 de rotiri cash.

Unibet Bonus de Bun Venit🍀 Până la 1.000 de LEI și 200 rotiri cash
Tip Bonus🔥 Bonus procentual + rotiri gratuite
Condiții de acordare🎁 La înregistrare și efectuarea primei depuneri
Rulaj Bonus Principal🎰 35X
Rulaj Rotiri Gratuite🎉 Fără rulaj
Valoare Bonus🤑 100% din depunere până la 1.000 LEI
Creditare Bonus💰 La prima depunere
Valabilitate Bonus🤩 30 de zile de la acordare pentru bonus 100% până la 1.000 de LEI;
🎊 5 zile pentru rotirile cash
Tabel informații Unibet Bonus de Bun Venit

Ce este Unibet Bonus de Bun Venit?

Unibet Bonus de Bun Venit Bonus 100% până la 1.000 LEI și 200 Rotiri Cash!

Cazinourile online obișnuiesc să răsplătească amatorii de jocuri de cazinou și paruri sportive cu un bonus de bun venit și oferte de bonus fără depunere atunci când acești se înregistrează în platformele online.

Unibet nu face excepție de la acest obicei și are pregătită o ofertă generoasă ce cuprinde bani și rotiri gratuite. Prin Unibet Bonus de Bun Venit, jucătorii noi se pot bucura de diferite beneficii în timp ce testează noul cazinou.

Bonusul de bun venit Unibet se adresează jucătorilor noi ce-și deschid cont la Unibet și realizează o primă depunere. Aceștia trebuie să aibă peste 18 ani, să fie primul lor cont la Unibet și reședința în România. Este bine de știut faptul că Unibet Bonus de Bun Venit poate fi revendicat o singură dată pe adresă/familie/IP.

Unibet oferă clienților noi un bonus procentual de 100%, până la 1.000 de LEI, la prima depunere + 200 de rotiri cash. Prima depunere poate fi cuprinsă între minim de 25 de LEI și maxim 1.000 de LEI pentru a putea beneficia de bonus 100%. Pentru a primi maxim 1.000 de LEI ar trebui să depui 1.000 de LEI și astfel vei avea la dispoziție 2.000 de LEI. Dacă intenționezi să depui prima dată mai mult de 1.000 de LEI, de exemplu 1.500 de LEI, bonusul procentual maxim acordat va fi de 1.000 de LEI.

Rotirile cuprinse în pachetul Unibet Bonus de Bun Venit vor fi primite pe parcursul a 5 zile lucrătoare, din două în două zile, de la prima depunere, astfel:

EtapeRotiri CashJoc
🍀 Ziua 1 de la depunere🏅 50 de rotiri cash🎈 Exclusiv Reel Star
🌟 Ziua 3 de la depunere💎 50 de rotiri cash🎉 Big Bass Bonanza
🔥 Ziua 5 de la depunere👑 100 de rotiri cash🎊 Fire Joker
Tabel informații Unibet Bonus de Bun Venit

Mare atenție: rotirile sunt primite progresiv și nu pot fi rulate concomitent. Rotirile sunt fără rulaj, orice câștig rezultat în urma utilizării acestora regăsindu-se în balanța reală.

Valabilitatea bonusului procentual e de 30 de zile de la acordare, timp în care va trebui să îndeplinești condițiile de rulaj înainte de a putea efectua prima retragere a eventualelor câștiguri. Cele 200 de rotiri gratuite pot fi folosite în primele cinci zile de la data primei depuneri.

Rulajul pentru bonus 100% până la 1.000 de LEI este de 35X. Jocurile slot contribuie 100% la rulaj. Toate jocurile de masă și jocurile video Poker contribuie 10% la cerința de rulaj (10 LEI jucați = 1 LEU contribuție la rulaj).

Unibet bonus de bun venit nu se poate rula la produsul de bingo, minigaes (sloturile) din clientul de bingo sau pariuri virtuale.

Sloturile următoare nu este luată în calcul pentru cerințele de rulaj ale bonusului: Aviator, Bloodsuckers, Bloodsuckers II, Castle Builder, Dead or Alive, Devil, Drive: Multiplier Mayhem, Flowers Jack Hammer, Jack Hammer 2, Jackpot 6000, Piggy Riches, Secret of the Stones, Secrets of Christmas, Tower Quest, Tower Quest , Uncharted, Wild Blood.

Cum pot beneficia de Unibet Bonus de Bun Venit?

Oferta Unibet Bonus de Bun Venit este disponibilă doar conturilor noi, iar jucătorii trebuie să aibă minim 18 ani și reședința în România. Unibet acordă bonusul de bun venit o singură dată pe familie/adresă/ip.

Procesul de înregistrare și revendicare a bonusului de bun venit Unibet este extrem de simplu și la îndemâna oricui, trebuie doar respectate condițiile de eligibilitate.

Totul durează doar câteva minute, urmând ca apoi să te bucuri de experiența Unibet. Dar pentru a te putea bucura pe deplin de Unibet Bonus de Bun Venit, trebuie să urmezi câțiva pași simplu:

 1. Dă click pe acest link special al ofertei Unibet Bonus de Bun Venit;
 2. Deschide cont la Unibet, urmând indicațiile din formularul de înregistrare;
 3. Intră în contul tău de jucător și efectuează prima depunere;
 4. Activează Unibet Bonus de Bun Venit;
 5. Primești bonus 100% din suma primei depuneri, dar nu mai mult de 1.000 de LEI, și 200 de rotiri cash;
 6. Bonusul procentual din oferta Unibet Bonus de Bun Venit are condiții de rulaj 35X;
 7. Rotirile cash nu au condiții de rulaj
 8. Eventualul câștig rezultat în urma îndeplinirii condițiilor de rulaj asociate ofertei Unibet bonus de bun venit se va regăsi în balanța reală.
 9. Joacă responsabil!

Care sunt condițiile de rulaj pentru Unibet Bonus de Bun Venit?

Oferta Unibet Bonus de Bun Venit cuprinde un bonus procentual de 100% din suma depusă, dar nu mai mult de 1.000 de LEI, și 200 de rotiri cash. Bonusul procentual are cerință de rulaj de 35X.

De exemplu, dacă alegi să primești bonusul maxim de 1.000 de LEI, va trebui să faci prima depunere de 1.000 de LEI. Astfel vei avea 2.000 de LEI la dispoziție. Conform condițiilor de rulaj, înseamnă că vei avea de rulat 35.000 de LEI. Sumele depuse se folosesc primele, după care sunt folosiți banii bonus oferiți de către Unibet.

Sloturile video contribuie 100% la cerința de rulaj. Toate jocurile de masă și jocurile video Poker contribuie doar 10% la cerința de rulare. Bonusul de bun venit Unibet nu se poate rula la produsul de bingo, minigaes (sloturile) din clientul de bingo sau pariuri virtuale.

Termeni și condiții generale pentru Unibet Bonus de Bun venit

Înainte de a trece la acțiune, citește cu atenție termenii și condițiile ofertei Unibet bonus de bun venit pentru a înțelege cum se acordă bonusul, condițiile de rulaj, ce sume poți să retragi etc. Doar așa poți să te bucuri cu adevărat de oferta Unibet Bonus de Bun Venit.

Este important ca fiecare jucător să se documenteze temeinic înainte de a activa un bonus la un cazinou online.

Iată principalele puncte din termenii și condițiile bonusului de bun venit Unibet:

 • Unibet bonus de bun venit se acordă o singură dată pentru fiecare jucător nou înregistrat în cadrul cazinoului online;
 • Pentru a fi eligibil, trebuie să ai minim 18 ani și reședința în România și să nu fi avut cont la Unibet;
 • Se acordă doar un bonus pe gospodărie/familie/IP;
 • Bonusul 100% până la 1.000 de LEI se acordă la prima depunere;
 • Suma bonus trebuie rulată de 35X la Cazinoul Live și sloturi. Pariurile sportive rulează bonusul 99X;
 • După îndeplinirea condițiilor de rulaj, suma rezultată este transferată în balanța reală;
 • Dacă soliciți o retragere înainte de a îndeplini condițiile de rulaj asociate ofertei Unibet bonus de bun venit, atât bonusul cât și posibilele câștiguri deja obținute din bonus vor fi anulate;
 • Rotirile Cash vor fi primite în trei etape, pe durata a cinci zile lucrătoare consecutive. Acestea nu au condiții de rulaj;
 • Această ofertă nu poate fi combinată cu altă ofertă destinată noilor clienți;

Întrebări frecvente Unibet Bonus de Bun Venit

100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
© Copyright 2024 Cazinouri Bune