PokerStars Bonus de Bun Venit: 100% bonus până la 1.500 LEI!

Notă: 5 Voturi: 1

Cazinourile online pun la dispoziția jucătorilor o gamă mult mai mare de jocuri de masă, sloturi și chiar live casino. Totodată, amatorii de păcănele și pariuri sportive se pot bucura de oferte și bonusuri mult mai diversificate. Dintre acestea, bonusul de bun venit face diferența în alegerea cazinourilor online, iar la PokerStars, acesta este unul atractiv, constând în bonus 100%, în limita a 1.500 de LEI.

100% Bonus în limita la 1.500 RON COD: RO1500

Notă: 3.9 Voturi: 94

Oferta se adresează jucătorilor noi PokerStars, care intră pe link-ul special, deschid un cont nou la PokerStars și fac prima depunere folosind codul ”RO1500”. Oferta PokerStars Bonus de Bun Venit dublează suma depusă, în limita a 1.500 de LEI și este disponibilă o singură dată pentru fiecare utilizator eligibil.

PokerStars Bonus de Bun Venit🥳 Bonus 100% până la 1.500 de LEI
Cod bonus🎁 RO1500
Tip Bonus🍀 Bonus procentual
Condiții de acordare🌟 La înregistrare și în urma primei depuneri
Valoarea bonus🔥 100% din suma depusă în limita a 1.500 LEI
Creditarea bonusului🏅 După prima depunere
Valabilitate bonus💎 28 zile din momentul activării bonusului
Tabel informații PokerStars Bonus de Bun Venit

Ce cuprinde PokerStars Bonus de Bun Venit?

PokerStars Bonus de Bun Venit

Oferta PokerStars Bonus de Bun Venit cuprinde un bonus procentual de 100%, în limita a 1.500 de LEI. Pentru a fi eligibil pentru această ofertă, trebuie să faci o primă depunere, de cel puțin 50 de LEI, folosind codul la depunere RO1500. Valoarea maximă eligibilă de depunere este de 1.500 de LEI.

De exemplu, dacă alegi să depui suma minimă, bonusul de bun venit PokerStars îți va aduce suplimentar în cont 50 de LEI. Pentru a beneficia de bonusul maxim 100%, în limita a 1.500 de LEI, va trebui să depui suma maximă de 1.500 de LEI. Rezultă astfel o sumă maximă de 3.000 de LEI (1.500 de LEI depunere + 1.500 de LEI PokerStars Bonus de Bun Venit).

Orice sumă depusă suplimentar, peste 1.500 de LEI, se va regăsi în balanța cash.

PokerStars Bonus de Bun Venit are și condiții de rulaj pentru a putea converti banii bonus în balanță cash. Pentru a converti bonusul instant de cazino şi orice alte câștiguri în cash ce poate fi retras, trebuie să câştigi 1 Punct de eliberare per 1 LEU din bonusul instant de cazino acordat, înainte de data expirării bonusului. Sloturile video contribuie 100% la cerința de rulaj a bonusului.

La plasarea unui pariu, vor fi luate fonduri proporțional din soldul fondurilor bonus disponibile şi din suma contribuită curentă disponibilă. Dacă suma fondurilor bonus disponibile şi suma contribuită împreună nu sunt suficiente pentru a efectua un pariu, atunci soldul rămas este luat din soldul de bani reali.

Cu toate acestea, doar suma contribuită şi fondurile bonusului vor contribui în cadrul calculului pentru condiţiile de pariere şi nu porţiunea de pariu efectuată folosind soldul de bani reali.

Pariul maxim permis la utilizarea fondurilor bonus instant de cazino este de 25 de LEI per rundă. La plasarea unui pariu care depăşeşte această sumă, suma suplimentară va fi luată din soldul de bani reali, dacă este disponibil.

Poți retrage oricând banii cash depuși. Cu toate acestea, prin retragerea sumei depuse, banii bonus din oferta PokerStars Bonus de Bun Venit se vor pierde dacă nu au fost îndeplinite în totalitate condiţiile de pariere și rulaj.

Eventualele câștiguri dobândite din mize plasate din utilizarea bonusurilor instant de cazino sunt considerate parte a bonusului până când sunt câștigate Punctele de eliberare necesare pentru convertirea bonusului în cash.

După ce câștigi necesarul de Puncte de eliberare, soldul bonusului PokerStars Bonus de Bun Venit va fi convertit în bani reali şi depus în contul tău pe loc.

Cum pot beneficia de PokerStars Bonus de Bun Venit?

Oferta PokerStars Bonus de Bun Venit este disponibilă doar pentru jucătorii noi care își fac cont pe platforma cazinoului online PokerStars, îl validează cu actul de identitate și fac o primă depunere.

Procesul de înregistrare, verificare și depunere este simplu și ușor de realizat de toată lumea. După ce îndeplinești condițiile de eligibilitate, poți să treci la acțiune și să te distrezi pe PokerStars.

Pentru a beneficia pe deplin de PokerStars Bonus de Bun Venit, va trebui să urmezi câțiva pași simpli:

 • Accesezi link special pentru PokerStars Bonus de Bun Venit;
 • Te înregistrezi pe platforma PokerStars, urmând indicațiile din formular;
 • Finalizezi înregistrarea prin confirmarea contului;
 • Intri în contul tău de jucător și faci prima depunere, care poate fi cuprinsă între 50 de LEI și 1.500 de LEI;
 • Activezi PokerStars Bonus de Bun Venit utilizând cod promoțional RO1500;
 • Primești bonus 100% din suma primei depuneri, dar nu mai mult de 1.500 de LEI;
 • Bonusul de bun venit PokerStars are condiții de rulaj;
 • Eventualul câștig rezultat în urma îndeplinirii condițiilor de rulaj asociate ofertei PokerStars Bonus de Bun Venit se va regăsi în balanța reală;
 • Joacă responsabil!

Unde pot folosi PokerStars Bonus de Bun Venit?

Orice ofertă bonus din cadrul cazinourilor online se supun unor termeni și condiții, iar PokerStars Bonus de Bun Venit nu face excepție. Înainte de a revendica bonusul de bun venit PokerStars, citește regulile asociate bonusului pentru a înțelege pe deplin ce trebuie să faci.

Prin documentare temeinică înainte de revendicare, vei înțelege toți pașii necesari ce trebuie urmați pentru a te putea bucura pe deplin de PokerStars Bonus de Bun Venit și doar așa ai parte de o experiență distractivă.

Oferta PokerStars Bonus de Bun Venit are o componentă procentuală, prin care se oferă bonus 100% din prima depunere, în limita a 1.500 de LEI. Astfel, după efectuarea primei depuneri, vei avea banii depuși în balanța cash și banii primiși bonus în balanța bonus. Pentru a converti banii din balanța bonus în balanța cash, va trebui să obții Puncte de eliberare – 1 Punct de eliberare per 1 LEU din bonusul instant de cazino acordat.

Ce condiții de rulaj sunt pentru Pokerstars Bonus de Bun Venit?

Oferta PokerStars Bonus de Bun Venit are o serie de termeni și condiții ce trebuie respectată de fiecare jucător care dorește să activeze această promoție.

Bonusul 100% la prima depunere, în limita a 1.500 de LEI, are condiții de rulaj speciale PokerStars. Pentru a converti bonusul PokerStars Bonus de Bun Venit în balanța cash, trebuie să câștigi 1 Punct de eliberare per 1 LEU din bonusul instant de cazino acordat, înainte de data expirării bonusului. Acest lucru însemnă că dacă vei depune 1.500 de LEI, vei primi ca bonus 1.500 de LEI și va trebui să câștigi 1.500 de puncte de eliberare pentru a retrage câștigurile.

Punctele de eliberare se câștigă în funcție de fiecare joc. De exemplu, pentru a câștiga 1 punct de eliberare din jocul de ruletă, va trebui să plasezi un pariu de 12 dolari (aproximativ 55 de LEI), în timp ce 1 punct de eliberare la jocul de Baccarat constă într-un pariu de 30 de dolari (aproximativ 137 de LEI).

La sloturile online, punctele de eliberare variază în funcție de RTP-ul jocului. Cu cât RTP-ul este mai mare, cu atât și pariul pentru 1 punct de eliberare este mai mare. De exemplu, pentru jocurile cu RTP între 87,20% și 90,85%, pariul pentru 1 punct de eliberare este de 3 dolari (aproximativ 13 LEI), în timp ce pentru jocurile cu RTP foarte ridicat, de 99,87%, 1 punct de eliberare ajunge la 246 de dolari (adică aproximativ 1.130 de LEI).

Sloturile video contribuie cu 100% la realizarea rulajului. Suma maximă ce va putea fi pariată per rundă nu trebuie să depășească 25 de LEI pentru a fi luată în considerare la realizarea rulajului.

Termeni și condiții pentru PokerStars Bonus de Bun venit

Citește cu atenție termenii și condițiile ofertei PokerStars bonus de bun venit pentru a înțelege cum se acordă bonusul, condițiile de rulaj, ce sume poți să retragi etc. Este importantă această documentare înainte de a activa ofertele bonus din cadrul cazinourilor online.

Iată ideile esențiale din termenii și condițiile ofertei PokerStars Bonus de Bun Venit:

 • PokerStars bonus de bun venit se acordă o singură dată pentru fiecare jucător nou înregistrat în cazinoul online PokerStars;
 • Oferta este strict limitată la una per persoană/adresă/adresă IP;
 • Oferta este valabilă din 20 martie 2024 și este în curs de desfășurare;
 • Pentru a fi eligibil pentru primirea bonusului, trebuie efectuată o primă depunere de minim 50 de lei, iar limita superioară este de 1.500 de LEI;
 • La prima accesare a contului, jucătorii pot alege să accepte sau să refuze bonusul de bun venit;
 • Bonusul 100% până la 1.500 de LEI se acordă la prima depunere;
 • Pentru a activa bonusul este necesar să introduci codul RO1500 în secțiunea dedicată;
 • Pentru a converti bonusul în balanța cash, trebuie să câștigi 1 Punct de eliberare per 1 LEU din bonusul instant de cazino acordat;
 • După îndeplinirea condițiilor de rulaj, suma rezultată este transferată în balanța cash;
 • Dacă soliciți o retragere înainte de a îndeplini condițiile aferente campaniei PokerStars bonus de bun venit, atât bonusul cât și posibilele câștiguri deja obținute din bonus vor fi anulate;
 • Depunerile efectuate prin intermediul e-wallet-urilor nu vor fi eligibile pentru această ofertă;
 • Această ofertă nu poate fi combinată cu altă ofertă destinată noilor clienți;

Întrebări frecvente PokerStars Bonus de Bun Venit

Dacă își deschizi cont la Pokerstars și vei opta pentru bonusul de bun venit Pokerstars, vei primi bonus 100% la prima depunere, în limita a 1.500 de LEI. Pentru a fi eligibil, trebui să îți faci cont la PokerStars și să faci o primă depunere de minim 50 de LEI folosind codul RO1500.

Bonusul 100% din oferta PokerStars bonus de bun venit are condiții de rulaj speciale PokerStars. Pentru a converti bonusul primit prin accesarea ofertei PokerStars Bonus de Bun Venit în cash, trebuie să câştigi 1 Punct de eliberare per 1 LEU din bonusul instant de cazino acordat, înainte de data expirării bonusului.

Sloturile video contribuie 100% la rulaj, cu mențiunea ca suma maximă pariată per rundă să nu depășească 25 de LEI.

Bonusul instant de cazino din oferta PokerStars Bonus de Bun Venit va expira în 28 de zile de la emitere dacă nu sunt îndeplinite în totalitate condiţiile de pariere.

Prin oferta PokerStars Bonus de Bun Venit se pot câștiga bani reali doar dacă sunt îndeplinite condițiile de rulaj. Odată ce ai îndeplinit termenii și condițiile aferente acestei campanii, eventualele câștiguri dobândite se vor regăsi în balanța cash, iar acestea vor putea fi retrase.

100% Bonus în limita la 1.500 RON
Vezi și alte bonusuri disponibile la Pokerstars
© Copyright 2024 Cazinouri Bune