Get’s Bet Bonus de Bun Venit: 2.000 lei + 450 de rotiri gratuite!

Notă: 5 Voturi: 1

Cazinoul online Get’s Bet pune la dispoziția noilor jucători o ofertă Get’s Bet bonus de bun venit extrem de generoasă și atractivă. Aceasta este disponibilă doar pentru utilizatorii noi, care își fac cont pe platforma online.

Oferta de întâmpinare Get’s Bet Bonus de Bun Venit este valabilă pentru toate conturile noi deschise din 8 iunie 2022 și este compusă din 3 bonusuri. Fiecare bonus din oferta de bun venit Get’s Bet poate fi revendicat o singură dată.

Bonus 9.999 LEI + 999 Runde Gratuite

Notă: 4 Voturi: 136

Accesează link-ul cu oferta specială Get’s Bet Bonus de Bun Venit, deschide contul și revendică bonusul.

Get’s Bet Bonus de Bun Venit⭐️ 2.000 de LEI bonus + 450 de rotiri gratuite
Tip Bonus🥰 Bonus Procentual + Rotiri Gratuite
Condiții de acordare💎 La înregistrare și le efectuarea a 3 depuneri
Rulaj bonus procentual + depunere🔥 35X
Valoare bonus procentual🍀 100% Bonus la prima depunere în limita a 900 de lei (COD: CAZINOU1)
💰
150% Bonus la a doua depunere în limita a 500 de lei (COD: CAZINOU2)
🎁
200% Bonus la a treia depunere în limita a 600 de lei (COD: CAZINOU3)
Rotiri Gratuite🏅 Prima depunere: 100 de rotiri gratuite la Super 7s
🎈
A doua depunere: 150 de rotiri gratuite la Super 7s
🏆
A treia depunere: 200 de rotiri gratuite la Super 7s
Rulaj rotiri gratuite🎰 35X
Creditarea bonusului🎉 După prima depunere
Valabilitate bonus🥳 7 zile de la activare
Tabel informații Get’s Bet Bonus de Bun Venit

Ce include oferta Get’s Bet Bonus de Bun Venit?

Get’s Bet Bonus de Bun Venit 2.000 lei + 450 de rotiri gratuite!

Get’s Bet le urează bun venit noilor jucători prin oferta specială Get’s Bet Bonus de Bun Venit. Aceasta cuprinde trei bonusuri la depunere, compuse din bonus procentual și rotiri gratuite. Este un bonus generos, ideal pentru orice jucător nou care dorește să se bucure de o experiență cât mai complexă încă de la început.

Odată contul realizat la Get’s Bet, poți activa Get’s Bet Bonus de Bun Venit prin realizarea a trei depuneri, introducând contul aferent pentru fiecare pachet promoțional, astfel.

 • CAZINOU1 – pentru 100% Bonus la prima depunere în limita a 900 de lei + 100 de rotiri gratuite la jocul Super 7s
 • CAZINOU2 – pentru 150% Bonus la a doua depunere în limita a 500 de lei + 150 de rotiri gratuite la jocul Super 7s
 • CAZINOU3 – pentru 200% Bonus la a treia depunere în limita a 600 de lei + 200 de rotiri gratuite la jocul Super 7s
DepunereCod BonusProcent bonus acordatValoare Depunere
🥇 Prima depunere🎈 CAZINOU1😎 100%💎 Între 50 de lei și 900 lei
🥈 A doua depunere🎉 CAZINOU2🤩 150%💰 Între 50 de lei și 500 lei
🥉 A treia depunere🎊 CAZINOU3🥰 200%🎁 Între 50 de lei și 600 lei
Tabel informații Get’s Bet Bonus de Bun Venit

Prima depunere pentru Get’s Bet Bonus de Bun Venit

La prima depunere din pachetului de bun venit Get’s Bet, vei primi bonus 100% din suma depusă, până la 900 de lei. Pentru a activa primul pachet bonus trebuie folosit codul CAZINOU1, iar suma depusă trebuie să fie cuprinsă între 50 de lei și 900 de lei. Rulajul pentru acest bonus este de 35X (depunere + bonus).

După realizarea primei depuneri, vei primi suplimentar 100 de rotiri gratuite la slotul Super 7s. Condiția de rulaj pentru eventualele câștiguri dobândite în urma utilizării rotirilor gratuite e de 35X.

Bonusul și Rotirile gratuite sunt valabile timp de 7 zile de la activare.

A doua depunere pentru Get’s Bet Bonus de Bun Venit

Pentru a activa al doilea pachet bonus 150% din cadrul ofertei Get’s Bet Bonus de Bun Venit, folosești codul CAZINOU2, iar depunere ar trebui să fie cuprinsă între 50 de lei și 500 lei. Cerința de rulaj e de 35X (depunere + bonus). După realizarea depunerii, vei primi în cont și 150 de rotiri gratuite la slotul Super 7s, având condiții de rulaj 35X.

Bonusul și Rotirile gratuite sunt valabile timp de 7 zile de la activare.

A treia depunere pentru Get’s Bet Bonus de Bun Venit

Pentru a treia depunere, bonusul e de 200% la depuneri între 50 de lei și 600 lei, prin folosirea codului CAZINOU3. Condiția de rulaj e 35X (depunere + bonus). Odată cu realizarea depunerii, primești automat 200 de rotiri gratuite la slotul Super 7s. Eventualul câștig rezultat în urma utilizării rotirilor gratuite e supus unui rulaj de 35X.

Bonusurile pot fi activate doar în ordinea menționată mai sus, dar bonusurile pentru a doua respectiv a treia depunere pot fi activate chiar dacă unul din precedentele bonusuri nu a fost activat (ex: Dacă jucătorul nu activează bonusul pentru prima și a doua depunere, îl poate activa pe cel de la a treia depunere).

Rotiri GratuiteJoc
🍀 100💎 Super 7s
🌟 150🎁 Super 7s
🔥 200💰 Super 7s
Tabel informații rotiri gratuite Get’s Bet Bonus de Bun Venit

Cum pot beneficia de Get’s Bet Bonus de Bun Venit?

Get’s Bet Bonus de Bun Venit este pachetul promoțional de întâmpinare al tuturor utilizatorilor noi, care aleg să-și facă un cont de jucător în cadrul cazinoului online Get’s Bet. Oferta este valabilă pentru clienții nou înregistrați după data de 08.06.2022, ora 00:00 și este compusă din 3 bonusuri.

Bonusurile vor putea fi revendicate o singură dată și se vor credita automat pentru primele 3 depuneri efectuate cu o valoare de minim 50 de lei per depunere, dacă în momentul tranzacției este utilizat codul Bonus aferent fiecărei depuneri, după cum urmează:

 • CAZINOU1 – pentru 100% Bonus la prima depunere în limita a 900 de lei + 100 de rotiri gratuite la jocul Super 7s
 • CAZINOU2 – pentru 150% Bonus la a doua depunere în limita a 500 de lei + 150 de rotiri gratuite la jocul Super 7s
 • CAZINOU3 – pentru 200% Bonus la a treia depunere în limita a 600 de lei + 200 de rotiri gratuite la jocul Super 7s

Un titular de cont Get’s Bet are dreptul la un singur bonus per cont, ceea ce înseamnă cel mult un bonus pentru același utilizator, adresă IP, dispozitiv informatic, familie, adresă de domiciliu/reședință, număr de telefon, card de credit sau de debit sau cont de plată electronică, adresă de e-mail și  medii în care calculatoarele sunt folosite în comun.

Dacă un al doilea cont este deschis folosind aceleași criterii de identificare menționate mai sus, acesta poate fi închis și toate bonusurile și câștigurile din acestea riscă să fie anulate.

Procedura de deschidere cont și revendicarea bonusului de bun venit Get’s Bet sunt extrem de simple și intuitive pentru toată lumea. Din experiență, pot spune că întreg procesul a durat câteva secunde, iar fiecare bonus s-a activat rapid în urma respectării termenilor și condițiilor.

Pentru a te bucura și tu de Get’s Bet Bonus de Bun Venit, trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

 1. Accesezi link-ul special al ofertei Get’s Bet Bonus de Bun Venit;
 2. Te înregistrezi în cazinoul online Get’s Bet, urmând pașii descriși în formular;
 3. Finalizezi înscrierea și validezi contul.
 4. Intri în contul tău de jucător și faci depunerile conform Get’s Bet bonus de bun venit;
 5. Pentru fiecare depunere va trebui să activezi oferta bonus de bun venit Get’s Bet prin folosirea codului bonus aferent;
 6. Îndeplinește condițiile de rulaj asociate bonusurilor primite în urma a trei depuneri;
 7. Odată cu depunerea pentru activarea bonusului procentual vei primi și rotirile gratuite aferente fiecărui pachet bonus;
 8. Eventualul câștig rezultat în urma ofertei Get’s Bet bonus de bun venit, după îndeplinirea condițiilor de rulaj, va fi transferat în balanța reală.
 9. Joacă responsabil!

La ce condiții de rulaj este supusă oferta Get’s Bet Bonus de Bun Venit?

Oferta Get’s Bet Bonus de Bun Venit este supusă unor termeni și condiții. Cele trei pachete bonus, ce sunt acordate la depunere, au cerințe de rulaj 35X (depunere + bonus). Totalul sumei bonus acordate în baza bonusului procentual nu poate depăși 2.000 de lei.

Bonusul generat de depunere + depunerea trebuie rulate de 35 de ori exclusiv în secțiunea cazinou, în maxim 7 zile de la activare.

Nu poți plasa pariuri într-o altă secțiune din banii bonus. În cazul în care vei dori totuși să plasezi pariuri din bani reali într-o altă secțiune, aceste sume nu vor fi luate în calcul la realizarea rulajului.

Miza maximă per spin din bonusul generat de rotiri este de 20 de lei. Dacă se vor plasa mize mai mari de 20 lei, acestea nu vor fi luate în calculul rulajului.

Toate câștigurile obținute prin plasarea pariurilor din fonduri mixte (bani reali + bani bonus) vor fi împărțite între cele două balanțe, direct proporțional cu suma pariată (ex: dacă pe un pariu 60% din miză reprezintă bani bonus și 40% bani reali, 60% din câștig se va credita în balanța bonus și 40% în balanța reală.

Termeni și condiții generale pentru Get’s Bet Bonus de Bun venit

Oferta promoțională Get’s Bet Bonus de Bun Venit este supusă unor termeni și condiții specifici campaniei, pe care orice jucător va trebui să le respecte pentru a se putea bucura de avantajele acestei oferte.

Citește cu atenție termenii și condițiile ce însoțesc Get’s Bet bonus de bun venit pentru a înțelege pe deplin ce trebuie să faci pentru a beneficia integral de bonusul procentual și de rotirile gratuite.

Iată principalele puncte care fac parte din termenii și condițiile acestui bonus:

 • Get’s Bet bonus de bun venit se acordă o singură dată pentru fiecare jucător nou care se înregistrează pe site-ul cazinoului online Get’s Bet;
 • La prima accesare a contului, poți alege să accepți sau să refuzi bonusul de bun venit;
 • Oferta include trei pachete bonus formate din parte procentuală la depunere și rotiri gratuite. Suma maximă obținută în urma bonusului procentual nu poate depăși 2.000 de lei în urma celor trei depuneri;
 • Prima depunere îți oferă 100% bonus din suma depusă, dar nu mai mult de 9.000 de lei; a doua depunere își oferă un bonus de 150% din suma depusă, dar nu mai mult de 500 lei; a treia depunere îți aduce un bonus de 200% din suma depusă, dar nu mai mult de 600 lei;
 • Bonusul generat de depunere + depunerea trebuie rulate de 35 de ori exclusiv în secțiunea cazinou;
 • După îndeplinirea condițiilor de rulaj, suma rezultată poate fi transferată în balanța reală;
 • Rotirile gratuite sunt alocate la pachet cu bonusul procentual, iar sumele rezultate în urma utilizării rotirilor au condiții de rulaj 35X:
 • Rotirile gratuite pot fi folosite la jocul selectat de Get’s Bet;
 • Dacă soliciți o retragere înainte de a îndeplini condițiile aferente campaniei Get’s Bet bonus de bun venit, atât bonusul cât și posibilele câștiguri deja obținute din bonus vor fi anulate.
 • Mult succes!

Ține minte că Get’s Bet Bonus de Bun Venit cuprinde trei pachete bonus ce pot fi acordate în trei 3 etape, prin folosirea codurilor bonus aferente. Nu te aștepta să primești 2.000 de lei și 450 de rotiri gratuite deodată, indiferent de cât de mare e prima depunere. Pentru a te putea bucura pe deplin de această ofertă de bun venit Get’s Bet, trebuie să respecți termenii și condițiile aferente campaniei și să activezi pachetele bonus prin utilizarea codurilor bonus.

Fii atent la limitele de timp. Bonusul și Rotirile gratuite sunt valabile timp de 7 zile de la activare.

Întrebări frecvente Get’s Bet Bonus de Bun Venit

Bonus 2.000 LEI + 450 Runde Gratuite
© Copyright 2024 Cazinouri Bune